Magazin > Horoskop in Numerologija
10294 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 14. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Skoraj nobena stvar ne bo potekala tako, kot ste si zamislili.

Prezaposleni in preobremenjeni, se boste ves čas izpostavljali težjim preizkušnjam in kočljivim situacijam. Potopite se umirjeno v področje duhovnosti in začnite bolj globoko raziskovati tisto, kar je za vas že nekaj časa skrito. Spoznanja vas bodo presenetila. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Zdaj bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti, saj vas spodbuja luna v škorpijonu. Načrti in poslovanje bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali. 

BIK

Tistim bikom, ki ste v razmerju, se obeta v romantičen dan, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, nadoknadite zamujeno.

DVOJČKA

Morda se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas določeni ljudje, ki so vam pri srcu ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje pravice.

RAK

Precej nihajoč dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle energijo. Pri delu bodite pozorni, da se na določene provokacije sodelavcev ne odzovete preveč agresivno.

LEV

Danes boste z vplivom lune v škorpijonu precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.

DEVICA

Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo veliko slabše.

TEHTNICA

Z vplivom lune v škorpijonu boste sebi težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti v mislih posrkale vase. Če se želite temu izogniti, raje poklepetajte s prijatelji.

ŠKORPIJON

Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo in ponovno sili na plano. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak.

STRELEC

Odločite se, prej kot bo prepozno, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se z nasmeškom podali v akcijo. 

KOZOROG

Razpoloženi ste in zelo komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako vas cenijo. Priznajte si, da vam mnenja drugih veliko pomenijo.

VODNAR

Nič več vam ni jasno in vedno znova se pojavljajo situacije, ki si jih nikakor ne znate razlagati. Vpliv lune v škorpijonu prinaša veliko lepega na ljubezenskem področju in kakšen konflikt na področju družine.

RIBI

Z nekom, ki vam je pri srcu se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki se tičejo obeh. Šele potem naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja, tudi tista konkretna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.