Magazin > Horoskop in Numerologija
10825 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 15. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
V kolikor ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, boste sedaj skoraj gotovo našli tisto, po čemer hrepenite.

Ne bodite trmasti in ne vztrajate v nedogled pri svojem mnenju, raje se čim prej prilagodite vsem ostalim. Rešitev situacije bo enostavna, izberite tisto, ki vam jo veli notranji občutek. Strahovi ter razni neznani dvomi, ki vas že dalj časa mučijo, se počasi umikajo vstran. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v tehtnici prihaja veliko lepih trenutkov in vse, kar se je zakompliciralo boste reševali veliko lažje kot običajno. Zadeve, ki so neizogibne, bodo seveda prve na vrsti.

BIK 
Ne izčrpajte se preveč zaradi težav, s katerimi vas obremenjujejo tisti, ki se sami niso sposobni sestaviti. Ko boste mislili, da je končno vse tako kot mora biti, se bo zopet zapletlo.

DVOJČKA 
Preveč se prepuščate razvadam ter stvarem, ki slabo vplivajo na zdravje in počutje. Naredite si drugačen plan za prihodnje dni in ne pozabite vključiti vanj tudi več gibanja.

RAK 
Dobre novice bodo v trenutku postavile vse začrtane načrte na glavo. Z ugodno energijo boste zgladili spor v družinskem okolju in ustvarili bolj optimistično naravnano vzdušje.

LEV 
V ljubezni se vam nakazuje nekaj manjših zapletov, ki pa jih boste z energijo lune v znamenju tehtnice znali na umirjen način razrešiti. Večer bo prebudil željo po nežnih korakih.

DEVICA 
Vse se vrti in hitro spreminja, zato naj vas ne preseneti, če boste zmedeni in bolj površinski. Ko vas bodo nekaj prosili, se boste odzvali povsem drugače, kot ostali pričakujejo od vas. 

TEHTNICA 
Z grenkim priokusom si boste priznali, da nihče drug ne more narediti določenih stvari namesto vas. Ne pozabite tudi čustvenih priložnosti, ki lahko, če jih ne boste zgrabili, odhitijo stran.

ŠKORPIJON 
Ob pregovoru, da je stara navada železna srajca, se boste ustavili, saj vam odločitev, ki ste jo iz navade sprejeli, ne bo več tako zelo simpatična. Če želite boljše počutje, se več gibajte.

STRELEC 
Izkažite brez posebnega razloga več pozornosti tistim, ki si zaslužijo in spoznali boste, da so dobra dejanja vir dobrega počutja. Pričakujete lahko napredek na področju medsebojnih odnosov.

KOZOROG 
Kljub temu da ste vedno vztrajni in zagnani, si boste priznali, da ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo nekaj, kar je za vas zelo pomembno rešilo drugače.

VODNAR 
Preveč ste se v zadnjih dneh brezglavo izpostavljali. Enkrat ste imeli srečo, tokrat pa morda ne, zato se prilagodite ostalim in nikar ne poudarjajte nečesa, česar nočejo slišati.

RIBI 
Na področju čustev ter odnosov ne boste imeli težav, saj vas spremlja luna v znamenju tehtnice. Dobri rezultati bodo v vas prebudili močno željo, da bi v prihodnje dosegli še več.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.