Magazin > Horoskop in Numerologija
811 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte številne osebne interakcije, ki vas bodo navduševale.

Vse, kar ste spoznali v zadnjih dneh, boste znali pretvoriti v pozitivni smeri in uporabiti tiste vzgibe, ki so lahko za vas v dolgoročnem smislu koristni. Skušajte se zavedati svojih pozitivnih lastnosti in sposobnosti, saj boste na ta način uspešno kljubovali tistim, ki vam ne zaupajo. Področja čustev se bo dotaknila želja po neodvisnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Nekaj vas bo navdušilo, vendar ravnajte obzirno, ne glede na to, da postajate vedno bolj nemirni zaradi počasnih korakov drugih. Želeli boste delovati kot zmagovalec ali zmagovalka.

BIK

Običajno vztrajate, ko vam je nekaj zelo zanimivo do konca, tokrat pa se zaradi nenavadne zadržanosti, ki jo prebuja luna v znamenju kozoroga ne boste želeli izpostavljati. 

DVOJČKA

Počasi boste premagali občutek, da se vam v domačem okolju, kjer vas vsi nekako ignorirajo godi krivica. Večer bo povezan z globokim pogovorom, ki vas bo prepričal, da bolj zaupate.

RAK

Odlepite se od žalostnih trenutkov ter vonja po razočaranju, raje svetujte, navdihujte, skratka poskrbite za dobro voljo, kjerkoli se boste nahajali. Nekdo vam bo izredno naklonjen.

LEV

Odločili se boste, da tako, kot je, ne gre več naprej, zato boste prekinili začarani krog starih navad, ki vas le obremenjujejo. Nehajte skrivati svoje načrte, saj so zreli za uresničitev. 

DEVICA

V kolikor si v domačem okolju resnično želite nekaj spremeniti ali urediti, ponosno o tem spregovorite. Izmikanje soočenjem ni preveč pametna odločitev, zato se čim prej odprite.

TEHTNICA

Komunikacija bo skladna, zato vam bodo z veseljem prisluhnili ter sledili zamislim, ki bodo neverjetne. Imate dovolj volj ter energije, da vse, kar planirate, proučite ter opravite brezhibno. 

ŠKORPIJON

Čustvene zadeve se bodo začele reševati v ugodni smeri, čeprav še vedno prepočasi za vas, ki se trenutno nahajate v nestrpnem obdobju, polnem raznih slutenj in dvomov. 

STRELEC

Opazili boste, da ne morete tako hitro, kot ste si zamislili, spremeniti vseh zastavljenih prepričanj. Poskušajte kljub temu ostati zvesti sami sebi in nikar ne obljubljajte nečesa, kar ni v vaši domeni.

KOZOROG

Pomembnemu pogovoru se že dlje časa spretno izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Ko boste spregovorili, si boste priznali, da so določena soočenja nujno potrebna.

VODNAR

V svoji koži se boste dobro počutili, zato vas pripombe nekoga ki se bo trudil, da bi vas spravil v slabo voljo ne bodo zmotile. Na čustvenem področju boste želeli prevzeti vodilno vlogo.

RIBI

S težavo se boste prilagodili nekomu, ki se obnaša nesprejemljivo in želi biti ves čas središče dogajanja. Prijateljski odnosi, ki so iskreni bodo prebudili več zadovoljstva kot ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.