Magazin > Horoskop in Numerologija
3196 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. junija 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Iskali boste primerne izhode, se borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi.

Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste lahko zahvalili svoji iznajdljivosti. Nikar se ne ustrašite edinstvenega pogleda na svet ter povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. Z nagajivo in razigrano energijo se boste dobro počutili v središču pozornosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker si vztrajno zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo, prisluhnite nekomu, ki je korak pred vami. Vztrajajte, ko se dogovorite do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti.

BIK
Pohvalili vas bodo, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste ko bo napočil vaš trenutek znova umaknili ali naredili napako.

DVOJČKA 
Na področju čustev se bodo kljub energiji dvojčkov prebujala močnejša hrepenenja. V določeni situaciji boste ostali brez mnenja. Morda preprosto ne boste želeli razlagali svojih razlogov.

RAK 
Vsega se lahko lotite samostojno, še posebej, če se odpravljate nekam, kjer vas čaka veliko zanimivih sogovornikov. Odločni in pogumni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. 

LEV
Na zasebnem področju boste hrepeneli po tem, da bi poglobiti odnose, toda brez prilagajanja vam ne bo uspelo. Z nekaj potrpljenja in sposobnostjo postaviti nekoga na prvo mesto boste uživali.

DEVICA 
Kljub notranji napetosti, ki jo prebuja vpliv lune v dvojčkih boste delovali zelo učinkovito. Spomnite se, da se počasi daleč pride, čeprav na trenutke ne boste preveč prepričani o tem. 

TEHTNICA 
Bližnjic, po katerih v domačem okolju že nekaj časa hrepenite ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti tudi sami sebi, ter se znebiti negativnih zaznav.

ŠKORPIJON
Izredno dobro se boste razumeli z vsemi, ki so sposobni povsem iskreno analizirati situacijo ki se bo vsem skupaj zgodila. Prijateljski odnos se bo močno poglobil v zanimivi smeri.

STRELEC
Nekdo vas bo podprl in pohvalil, kar bo dobra iztočnica na poti k temu da se razbremenite. Popazite le na zdravje, posebno zavarujte predel želodca ter sečila.

KOZOROG
Največ napetosti bo zaradi lune v znamenju dvojčkov na zasebnem področju, zato se ne izpostavljajte po nepotrebnem. Podajte se raje v čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma.

VODNAR
Glede družinske situacije boste upoštevali le prvi občutek, čeprav je to površen pristop, ki ga bo potrebno spremeniti. Bolj vam bodo naklonjene zgodbe, ki bolj dišijo po prijateljstvu. 

RIBI
Opazili bodo da ste v zvezi z določeno zadevo zadržani, kljub temu vztrajate pri svojih odločitvah. Hitro reagiranje ter izpostavljanje raznih napak prinaša težave v zasebne odnose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.