Magazin > Horoskop in Numerologija
10085 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 17. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Marsom se boste počutili močno, privlačno in pogumno.

Prihaja pravi trenutek, da prevzamete pobudo in delujete strastno, ko se vaša čustva prebudijo. Svoje hitre instinkte in borbenost boste znali uporabiti v ustrezni smeri, kjer boste začutili negativno energijo, se ne boste izpostavljali. Povečana bo želja po tem, da vse kar ni zaključeno dokončate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
S pomočjo energije Zadnjega krajca boste spoznali, da lahko postanete s pomočjo prilagodljivosti še boljši. To velja tako pri delu, kot v družinskih odnosih. Besede bodo tople in prijetne.

BIK 
Nekdo od bližnjih bo končno izpolnil, svojo obljubo, zato mu ne boste mogli ničesar več očitati. Ne iščite težav, če vas ne bodo ravno bodle direktno  v oči. Ljubezen bo  obarvana s pozornostjo.

DVOJČKA 
Slišali boste nekaj, kar vam bo razsvetlilo še dogodke iz preteklosti. Pazite le, če nočete ogroziti sedanje zgodbe, ki se je ravnokar začela odvijati v za vas ugodni smeri.

RAK 
Določenim zadevam se ne morete izogniti, lahko pa z odlično komunikacijo, ki jo prinaša luna v dvojčkih razkrijete, kaj je tisto, kar bi radi za vedno pustili za seboj. Usmerite se naprej!

LEV 
Zopet bo na vrsti nekaj starih, napornih vprašanj, ki bi jih želeli preskočiti. Vaši trenutni  tekmeci so šibkejši, kot mislite ter predvidevate. Bodite modri, ne izpostavljajte se preveč.

DEVICA 
Samski boste uporabili vse taktike, ki jih poznate, da bi nekoga zapeljali, uspeha žal ne bo na vidiku. Vezani, morda bi vam lahko pomagala taktika, ki je do sedaj še niste odkrili. 

TEHTNICA 
Pogovorite se s svojim notranjim jazom, pazite na zdravje, spet ga ogrožate le zato, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti. Srečanje bo bolj prijetno, kot ste pričakovali.

ŠKORPIJON 
Ne boste imeli dovolj časa in moči za vse, kar ste nameravali, saj boste zaradi vpliva lune v dvojčkih ves čas begali sem ter tja. Naredite vse skupaj tako, da nihče ne bo oškodovan.

STRELEC 
Zakaj nenehno razmišljate o stvareh, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti. Nikar se ne spuščajte v opravljanja ali celo v kreganja. Umirite se, spoznajte svoje prednosti in se ne zapletajte preveč.

KOZOROG 
Motilo vas bo, da ne morete delati po svoje. Držite se določenih pravil, sicer se vam bo vse skupaj ves čas spretno izmikalo, ne da bi se tega zavedali. Ljubezen vas bo presenetila.

VODNAR 
Nekdo vam bo s simpatično opazko pospešil srčni utrip. V domačem okolju boste več kot dobrodošli, čeprav si še vedno belite glavo s črnimi mislimi, ki le prebujajo nezadovoljstvo.

RIBI 
Pričakujte nekaj težav z mlajšimi, ki pa jih boste z luno v dvojčkih diplomatsko rešili. Čeprav ne morete razumeti vseh okoliščin se boste tokrat pripravljeni pogajati ter prilagajati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.