Magazin > Horoskop in Numerologija
7695 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 18. novembra 2023

horoskop, astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Soncem in Marsom boste ves čas nemirni, nervozni in neprilagodljivi.

Ne zastavljajte si previsokih ciljev, saj zanje ne boste imeli dovolj časa, moči in energije. Preverite vse v kar dvomite in se čim prej znebite občutkov sumničavosti. Nikar se ne zapirajte vase, saj se vam končno odpira priložnost, da se z nekom zbližate v pravem pomenu besede. Morda je čas, da končate vse zoprne in nadležne zadeve, oddahnili si boste. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Držali se boste zastarelih pravil, ki vam bodo povzročala več škode kot koristi. Namesto zdrave prihodnosti vas bo neprestano vleklo v temno preteklost. Spomini bodo priplavali na plano.

BIK
Prizadevanja bodo popoldne, ko luna preide v znamenje vodnarja, spominjala na boj z mlini na veter. Ker se nočete sprijazniti z realnim stanjem, vas bodo vedno iste težave udarjale po hrbtu. 

DVOJČKA
Zazdelo se vam bo, da je sedaj pravi čas za konkretne spremembe. Na vsak način boste želeli izvedeti, kaj stoji za določenimi skrivnostmi, v katere se tesno oklepa nekdo od prijateljev.

RAK 
Obremenjenost s čustvi vas bo odpeljala v zmedene energije, ki jih boste težko nadzorovali. 
Na vse pretege se boste trudili zadržati tisto, kar že imate ter iskati razloge, ki bi vam situacijo olajšali. 

LEV 
Zavili se boste v situacijo, ki vas lahko tako zelo obremeni, da boste pripravljeni blokirati prihodnost, napredek, spremembe. Ampak ne pozabite, čas gre naprej in prihodnost je lahko tudi lepša. 

DEVICA
Razmišljali in delovali boste v znamenju vztrajnosti in dela, ki bo obrodilo sadove. Pozitivno razmišljanje vas bo spodbudilo k hitrejši realizaciji zastavljenih ciljev in k temu, da nekomu priskočite na pomoč. 

TEHTNICA
Zaradi zanimivih prigod, k jih boste deležni, bo vaš um pronicljiv. Občutiti čustveno toplino, ki vam bo tokrat pisana na kožo. Obojestranski interes za skupen podvig vas bo razveselil.

ŠKORPIJON 
Danes se nikar ne držite kislo, saj bi s tem lahko od sebe odbili prijetno osebo, ki želi z vami govoriti o pomembni zadevi. Raje pozorno prisluhnite in podarite nasmeh, nič vas ne stane. 

STRELEC
Nekaj težavic se bo pojavilo na področju doma, čeprav boste še vedno dokaj energični in ste jih pripravljeni reševati brez oklevanja. Večer bo za vezane namenjen romantičnim gestam.

KOZOROG
Velikodušnost bo na preizkušnji. Že res je, da radi pomagate. Ko pa nekdo to želi izkoristiti, nastane problem. Če vas bo nekdo prosil za denar, opazujte svoje občutke in se šele nato odločite.

VODNAR
Vaše razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi, poskusite tudi udejanjiti. Razmislite o svojem obnašanju in spremenite, kar se vam zdi potrebno, vse ostalo obdržite.

RIBI
Simpatičnost, ki jo boste izžarevali, bo opazil tudi nekdo, ki vam je zelo všeč. Zadeve se bodo obrnile v pozitivni smeri, zato vztrajajte da se določen odnos razčisti v pravi smeri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.