Magazin > Horoskop in Numerologija
9492 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 2. oktobra

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Brez odvečnega vlaganja energije lahko zgladite morebitne spore in nesporazume.

Nastopili boste prepričljivo ter predvsem zelo diplomatsko. Najbolj vas bo notranje umirilo kreativno ustvarjanje, preko katerega se lahko pojavi tudi kakšna dobra ideja. Ljubezen se bo v lepšo obliko razvila proti večeru, ko boste prekipevali od strasti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vse kar se bo dogajalo, se bo zaradi lune v znamenju leva vrtelo z ravno pravšnjo hitrostjo, kar vam bo zelo naklonjeno. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli to kar si želite.

BIK 
Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od tega, da vam ves čas nekaj obljubljajo. Poslovne zadeve boste malce preložili.

DVOJČKA 
Določen odnos si raje, kot da samo tuhtate ogledujte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in z luno v levu enostavno uživajte.

RAK
V vaše naročje prihaja pretiravanje. Na poslovnem področju bo veliko dela in energije, toda precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite. Pazite, da česa ne spregledate.

LEV 
Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej nerealen in težak. Poglobite se vase.

DEVICA
Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite, saj vam luna v znamenju leva prinaša številne zadeve, ki bi jih bilo smotrno čim prej zagrabiti z obema rokama.

TEHTNICA 
Prihajajo številne možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v to, kar vas bo nekoliko utrudilo. 

ŠKORPIJON
Ugotovili boste kako zelo ste nasičeni bremen drugih. Zelo vam bo koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren. Na svoje mesto vas bo postavil tudi vpliv lune v levu.

STRELEC 
Nekaj boste sprejeli in potrdili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal. Z vplivom lune v znamenju leva čim prej poskrbite, da bo vaš trud opažen.

KOZOROG
Bodite previdni, preden se ponovno spustite v utrudljive konflikte. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju, kjer boste zaradi lune v znamenju levu prišli do pomembnih zaključkov.

VODNAR
Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Določene stvari raje najprej razčistite pri sebi, šele nato jih povejte na glas.

RIBI
Dovolite si nekaj časa čisto zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo ter prinašajo dobro voljo. Pretirana odgovornost vam danes ne bo všeč, zato se ji boste na vsak način izogibali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.