Magazin > Horoskop in Numerologija
11561 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. januarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Prehajate v čas, ko bodo s konjunkcijo med Soncem in Plutonom v ospredje stopile vse potlačene ter nerešene zadeve.

Treba se bo zbrati, o vsem skupaj premisliti in nato zadeve popeljati do konca. Zelo boste kritični in polni strahu pred prihodnostjo, zato nikakor ne boste pripravljeni sprejeti težav drugih. Dan bo zelo ugoden za duhovne in spiritualne podvige, zato si dovolite čutiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če boste domislico, ki jo popoldne prinaša energija lune v dvojčkih, pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese korist. Nekomu boste razjasnili marsikaj. 

BIK 
Čeprav lahko to izzove manjši spor, vendarle ne bi bilo prav, da si dovolite, da nekdo manipulira z vami. Ljubezensko življenje bo polno preobratov, tako dobrih kot tudi slabih.

DVOJČKA 
V določeni situaciji vam bodo obljubili boljše pogoje, zato ne bodite izbirčni, temveč se čim prej lotite dela. Vezani in prav tako samski se boste nenehno spogledovali in se nasmihali.

RAK 
Ne izmikajte se raznim obveznostim in odločitvam, raje zagrabite priložnost, ki se ponuja. Izberite vljuden način in preverite, ali natančno vedo, kaj v bistvu pričakujete od njih.

LEV 
Na področju čustev bo zanimivo, čeprav vas bo spremljal občutek, da morate nekoliko počakati in razmisliti. Razmislite, ali ni to le strah pred neznanim in nikar toliko ne komplicirajte.

DEVICA 
Nikar ne ponavljajte napake in se ne ukvarjajte s težavami ljudi, ki vas le izkoriščajo. Glede pomembne prelomnice boste nekoliko nemirni, toda kljub temu se bo vse skupaj razpletlo. 

TEHTNICA 
Ljubezenske spremembe vas lahko, če ne boste razumeli pravega pomena, obremenijo. Pomembno bo, da se boste sprostili in pogledali na življenje ter situacije, ki vas obdajajo.

ŠKORPIJON 
Finančne obveznosti vas bodo ves čas po tihem obremenjevale, vendar tega na zunaj ne boste pokazali. Manjši nesporazum bo na ljubezenskem področju zaznamoval pomemben trenutek. 

STRELEC 
Če se bodo določene stvari začele obračati v drugo smer, se ne obremenjujte, saj boste kmalu ugotovili, da vam je vse skupaj v bistvu pisano na kožo. Poleg tega obožujete spremembe.

KOZOROG 
Poskrbite za urejen videz, saj imate popoldne, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov odlične možnosti, da srečate nekoga, ki mu boste všeč. V domačem okolju boste presenečali z velikodušnostjo.

VODNAR 
Ves dan boste umirjeni in pozitivno usmerjeni, instinkt vam bo govoril, da je zdaj pravi čas, da nekaj, kar ste pred kratkim začeli, dokončate. Področje ljubezni bo nekoliko bolj umirjeno.

RIBI 
Globoko v sebi boste čutili nezadovoljstvo, verjetno bo razlog, da imate pred sabo še veliko nedokončanih stvari. Lepo bi bilo, če bi nekaj prostega časa namenili tudi družinskim članom.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.