Magazin > Horoskop in Numerologija
788 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 20. julija 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Umirilo vas bo ukvarjanje z znanostjo in tehniko, sposobni boste večjih korakov.

Pomembna bodo vsa področja, še posebej materialno, o katerem boste intenzivno razmišljali. Spustite se bolj globoko in skušajte razumeti tudi tišino, ki prinaša odgovore na vaše vprašanja. Srečanje s samim sabo bo intenzivno, naučili se boste gojiti potrpežljivost. Veliko vam bo v odnosih pomenila zvestoba, prav tako boste hitro našli skupni jezik s tistimi, ki jih dobro poznate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Energija lune v kozorogu vas bo vodila k pravim odločitvam, tistim, ki bodo svojo donosnost pokazale že kmalu. Ne ustrašite se čustvenih bremen, saj potrebujete le dober namig.

BIK 
Sproščeno domače vzdušje vas bo prepričalo, da nimate razlogov, da bi se neprestano obremenjevali. Zelo boste radodarni in ljubeči do vseh, s katerimi boste preživeli dan.

DVOJČKA 
Z nekom se ne boste razumeli najbolje, zato se boste umaknili. Pripomba, ki je boste deležni, vas bo razburila, vendar se ne obremenjujte preveč, saj vas že kmalu čakajo prijetne vibracije.

RAK 
Za trenutek se bo prebudil tesnobni občutek, za katerega so krive nerešene s čustvi povezane situacije. Zaupajte šestemu čutu, ker vas bo dolgoročno popeljal k pravim odločitvam.

LEV 
Obdarjeni z vztrajnostjo, ki jo prinaša luna v kozorogu, se boste zagnali v zadevo, ki pa ne bo tako hitro obrodila sadov. Ne obupajte, saj boste prebudili vsaj občutek, da ste dejavni. 

DEVICA 
O stvareh, ki vas bremenijo, se morate pogovoriti, zato opravite s soočenjem v najkrajšem času. Ker boste končno naredili prvi korak, bo vse skupaj končno veliko lažje. 

TEHTNICA  
Pričakovali boste, da vas bo nekdo, ki ste mu priskočili na pomoč, pohvalil, vendar ne boste zaradi tega nič bolj cenjeni. Razigranost na ljubezenskem področju vas vodi k sreči.

ŠKORPIJON 
Poskušali boste voditi igro, vendar se bo malce zakompliciralo, saj vam določeni ljudje nikakor ne bodo naklonjeni. To vam naj ne vzame veselja, saj ste tokrat zelo dobro pripravljeni.

STRELEC 
Na poti do družinskega dogovora, zaradi katerega imate že nekaj časa cmok v grlu, poskusite z malo več taktike in dobre volje. Če boste vztrajni, boste dosegli, da se skodelici uravnovesita. 

KOZOROG 
Zadeve se bodo same od sebe obrnile pozitivno, zato so skrbi, ki ste jih gojili v zadnjem obdobju odveč. Želeli si boste okusiti stabilnost ter prebuditi upanje na lepšo prihodnost.

VODNAR 
Nekdo vas ne bo razumel, čeprav s svojo pripombo, ki ste jo pred kratkim podali, niste mislili nič slabega. Na čustvenem področju bo vse skupaj zaradi prilagodljivosti bolj privlačno.

RIBI 
Pred vami je dovolj časa, da se lahko z energijo lune v znamenju kozoroga počasi, premišljeno odločite. Poglobite se v svet svojih pričakovanj in izluščite tisto, kar je v tem trenutku pomembno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.