Magazin > Horoskop in Numerologija
8829 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 22. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte z vplivom Polne lune resnost ter manjšo distanco v odnosih.

Pričakujte z vplivom Polne lune resnost ter manjšo distanco v odnosih. Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Te ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na dom in družinsko življenje, zato bodite previdni pri izbiri besed. Osebna interakcija ali dogodek lahko sproži spomin ali čustva, ki so globoko zakopana v podzavesti. Sanje, vizije ter psihični vtisi lahko močno vplivajo na razpoloženje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Poslušajte mnenja, ki se razlikujejo, tudi če jih ne boste spontano sprejeli, bo pomembno, da o njih razmislite. Zaradi vpliva Polne lune se ne boste sposobni odločiti za pomembno zadevo.

BIK 
Zaradi vpliva Polne lune, ki se bo dotaknil predvsem fizičnega delovanja, ne boste zbrali dovolj energije, prav tako boste le zadovoljivo opravljali obveznosti ter se s težavo prilagajali. 

DVOJČKA 
Zaradi Polne lune bo treba vložiti veliko potrpežljivosti in pripravljenosti v takšne in drugačne zadeve. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, ki bo ves čas prisotna, da vas preplavi.

RAK 
Nikar si ne zastavljajte prevelikih načrtov, saj boste imeli manj energije in moči. Vse se bo odvijalo v smeri, ki vam nikakor ne bo pisana na kožo. Pomembno je, da si zvečer spočijete misli.

LEV
Ko se boste nečesa lotili, vam bo ves čas nagajala površnost, ki jo bo nekdo žal tudi opazil. Delujte premišljeno in upoštevajte začrtana pravila, saj bodo v zraku napete vibracije.

DEVICA 
Veliko misli bo namenjenih odnosu z osebo, ki vam, kljub temu da ne najdeta skupnega jezika še vedno veliko pomeni. Objel vas bo navidezni pesimizem, čeprav nimate pravih razlogov za slabo voljo.

TEHTNICA 
Svojih obveznosti se lotite v mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred motečimi dejavniki in kritičnimi ljudmi. Preveč se obremenjujete glede nečesa, kar v bistvu ni odvisno od vas. 

ŠKORPIJON 
Sprejmite kar vam nekdo predlaga namesto da se pritožujete, da vam ne želi prisluhniti. Z energijo Polne lune boste sicer nemirni, vendar odprti za čustvena vprašanja.

STRELEC 
Zaradi vpliva Polne lune se lahko znajdete v kočljivi situaciji, zato je že skrajni čas, da si povrnete izgubljene moči in energijo. V zasebnih odnosih se boste znali taktno prilagoditi.

KOZOROG
Uskladite svoje načrte, sicer boste izgubljali energijo, ki zaradi Polne lune ne bo najbolj produktivno usmerjena. Oviralo vas bo nekaj, kar ste si sami zakuhali, ko niste bili dovolj premišljeni.

VODNAR 
Če ste obremenjeni z zahtevnejšimi domačimi opravki, se lahko zaradi vpliva Polne lune vse skupaj še bolj zaostri. Najtežje vam bo, da se morate vedno znova nekomu opravičevati.

RIBI
Primanjkovalo vam bo potrpežljivosti, na čustvenem področju pa vas bo obremenilo nikdar rešeno vprašanje. Vse skupaj se bo odražalo na počutju, zato poskrbite vsaj za zdravo prehrano.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.