Magazin > Horoskop in Numerologija
10148 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Vse boste začeli dojemati bolj resno, spuščali se boste tudi v podrobnosti, kar pa prinaša nekaj nervoze.

Tistim zadevam, ki vas vznemirjajo se skušajte izogniti, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nekaj slabe volje. Odločitve, ki jih boste sprejeli, bodo imele dolgoročen predznak. Določenih zadev ne boste priznali, ravno nasprotno, ves čas boste iskali razne izgovore, ki pa jih bo nasprotna stran tokrat žal pravi čas spregledala in vam to tudi povedala. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Obljubili ste, torej izpolnite, o drugačnem scenariju sploh ne razmišljajte, čim prej pojdite v akcijo in pomagajte nekomu, ki se brez vas nikakor ne more o nečem odločiti. 

BIK 

Naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se usmerite k bolj prijetnim vibracijam v pravem smislu. Ljubezen vas bo navdušila zvečer.

 DVOJČKA

Prijetne energije, ki se bodo prepletale, bodo povezane s samozavestjo in šarmantnostjo. Navdušeni boste nad tem, da lahko končno spontano izrazite svoje mnenje.

RAK

Na področju družinskih odnosov se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti. Zelo boste trmasti, kar nekomu, ki se želi samo izmuzniti, ne bo najbolj všeč.

LEV

Želeli boste delovati po določenem vrstnem redu, vendar bodo okoliščine od vas zahtevale, da se nenehno prilagajate. Če želite odgovore, se bo treba bolj intenzivno pozanimati.

DEVICA

Pretiravanje bi vas drago stalo, zato se mu izognite ter povejte svojo zgodbo brez olepšav. V praznem upanju, da bo vse drugače, se lahko vse skupaj samo še bolj zaplete.

TEHTNICA

Z nekom se ne moreta razumeti, saj ste razočarani nad hladnimi odzivi, ki ste jih bili deležni v zadnjih dneh. Prebudi se lahko tudi občutek, da ste morda celo odveč, zato vse skupaj razčistite. 

ŠKORPIJON 

Ne počnite nečesa zahtevnega in kritičnega, dokler ne boste popolnoma prepričani v svoje sposobnosti. Občutljiva ter nejasna čustva, ki se bodo prebujala, bodo vedno bolj nevarna. 

 STRELEC

Ni vam treba prehitevati saj lahko le s prijaznim namigom obnovite stik z osebo, ki vas je pred kratkim malce razočarala. Nikar ne vztrajate glede stvari, na katere nimate vpliva.

KOZOROG 

Ne boste se sposobni izogniti občutku, da se nekdo ne odziva tako, kot bi si želeli. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da pomembnih signalov zopet ne spregledate. 

VODNAR

Opazili boste, da se v domačem okolju dogaja nekaj nenavadnega, na kar bi morali bolj intenzivno vplivati. Skušajte se s pomočjo lune v biku držati zastavljenega ritma in mu sledite. 

RIBI

Nekdo vas bo silil v spontane odločitve, kar lahko prebudi nervozne odzive, saj ne boste dovolj zbrani, da bi prisluhnili. Ne dovolite, da vas vznemirjajo po nepotrebnem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.