Magazin > Horoskop in Numerologija
1295 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 27. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Smiselno se bo potruditi, da se odprete in tvegate ter da svoja čustva delite z drugimi.

Vse, kar vas čaka, bo dobro narejeno, nasmeh na obrazu pa bo tisti, zaradi katerega vas bodo hoteli posnemati. Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo. Polni energije, boste neprestano iskali nekaj zanimivega ter nekoga, s katerim bi delili argumente. Prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikakor se ne boste sposobni umakniti določenim pravilom, s katerimi se že dlje časa nikakor ne strinjate. Naporno bo, še posebej na področju družinskih odnosov, saj boste preveč samosvoji.

BIK 
Zmotilo vas bo, da ne morete izvedeti vsega, kar se na družinskem področju skriva v ozadju. Morda se usmerjate v nesmiselne pogovore in dolgovezite, namesto da bi se soočili. 

DVOJČKA 
Priznajte si, da ste v bistvu sami krivi, da se na čustvenem področju ponavljajo problemi, ki jim ni videti konca. Bodite prilagodljivi in ne delujte preveč hladno ter preveč resno. 

RAK
Dokler se ne boste v domačem okolju z nekom, ki ga moti vse kar počnete direktno soočili, ne pričakujte skladnosti in dobrega razumevanja. Izkoristite dan za kakšen izlet.

LEV 
Zaradi energije lune, ki se bo skozi dan nahajala v znamenju ovna bo vse, česar se boste lotili in dotaknili veliko lažje izvedljivo, morda tudi bolj dostopno kot v preteklih dneh.

DEVICA
Ker ne boste povsem prepričani, če bi se v nejasnih situacijah dobro počutili, boste vabilo osebe, ki je ne poznate dovolj dobro, raje zavrnili. Pomembno bo, da verjamete vase.

TEHTNICA 
Glede čustvene zadeve, ki vas nervira se skušajte pogovoriti, čeprav vas nekaj še vedno vleče nazaj. Zdaj je pravi trenutek, da se prenehate smiliti sebi in naredite kakšen pogumen korak.

ŠKORPIJON
Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj skozi dan, ko se bo luna še nahajala v ovnu šlo zelo dobro od rok, čeprav bo začetek naporen. Pomaga vam lahko tudi dejstvo, da ste sami svoje sreče kovač.

STRELEC 
Nesporazum v ljubezenskih odnosih boste z energijo lune v ovnu, ki bo skozi dan prebujala optimizem in dobro voljo razrešili in se otresli občutka, da nekaj ni tako, kot bi si želeli. 

KOZOROG
Zavihajte z luno v znamenju ovna rokave in se samozavestno podajte v reševanje situacije, saj vas bo akcija notranje pomirila. V ljubezenskih odnosih boste nemirni ter nepotrpežljivi.

VODNAR
S svojo iznajdljivostjo boste našli rešitev, ki bo vse skupaj močno presenetila. Prednost bo predvsem ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da ste nekaj naredili boljše kot ostali.

RIBI
Čeprav ste v delo vložili premalo energije, boste po tihem kljub temu pričakovali realizacijo. Na čustvenem področju bo na vrsti simpatično spogledovanje ter izmenjava igrivih fraz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.