Magazin > Horoskop in Numerologija
673 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 3. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Sposobni boste nudili objektiven nasvet, in sicer v pravem trenutku.

Ljubezen stopa v ospredje prioritet. Nastopite spontano, iskreno ter predvsem bolj odločno. Rešitve, ki jih boste zaznavali, bo treba popeljati v realnost. Ne pozabite poudariti tiste plati, ki izžareva največ samozavesti in svetlih vibracij. Čustva bodo na mestu, zato bo v vašem srcu iskren odsev. Energija vas bo popeljala na tiste kraje, kjer se lahko skladno zlijete z okoljem ter z dogajanjem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bodite dopoldne, ko se bo luna še nahajala v raku prilagodljivi, saj lahko v nasprotnem primeru pričakujete nesporazume, ki se bodo vrstili zaradi občutljivosti in različnih prioritet. 

BIK 
Pazite na osebo, ki vam želi podtakniti nekaj, s čimer morda sploh niste povezani. Nikar ne izgubljajte časa v praznih argumentih, raje poiščite pot do tiste resnice, ki vas vodi v olajšanje. 

DVOJČKA 
Lažje vam bo, ko si boste priznali, da v tem trenutku ne morete prav ničesar spremeniti.
Vse bo po načrtih, zato poskusite pozabiti na nekaj starih preglavic, ki se bodo začele umikati. 

RAK 
Nič vam zadnje čase ne gre od rok, tako kot si želite, zato si vzamete več časa za počitek. Morali bi počakati, da se vse skupaj razvije v pravi smeri. Zvečer si boste zaželeli strasti.

LEV 
Nekaj lepega, kar ste doživeli pred kratkim, vam sicer daje moč, vendar se jo morate naučiti uporabiti na koristen način. Približajte se tistim, ki želijo z vami preživeti razigran dan.

DEVICA 
Veliko bo v novi družbi odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v zadnjem obdobju. Če imate v načrtu nekaj, kar je povezano z domom, čim prej zavihajte rokave in se lotite dela.

TEHTNICA 
V domačem okolju boste imeli popoldne, ko luna preide v znamenje leva glavno besedo, vendar bodite previdni, posebno če načrtujete nekaj, kar je izven običajnih navad.

ŠKORPIJON 
Zadeva, ki ste jo sicer pred kratkim zastavili optimistično, ne bo obrodila takšnih sadov, kot pričakujete. Tudi z denarjem ravnajte nekoliko bolj odgovorno, saj se lahko ujamete v pregrešen nakup.

STRELEC 
S prehodom lune v znamenje leva boste uživali v vožnji, še preden pridete na cilj. Končno se boste odklopili ter pozabili na naporne obveznosti, ki so prisotne že dlje časa.

KOZOROG 
Preveč ste obremenjeni sami s sabo ter z določeno zasebno situacijo, zato se na vsakem koraku zatika. Težko se bo dogovoriti z drugimi, saj od vas zahtevajo nekaj, kar ni izvedljivo. 

VODNAR 
Prisluhnite tisti želji, ki se zdi na prvi tren nenavadna, vendar dolgoročno zelo perspektivna. Ustavite se tam, kjer čutite, da vas znajo vedno z dobim občutkom in humorjem razvedriti.

RIBI 
Ego se bo popoldne, ko luna preide v znamenje leva, povečal, zato vas ne bo zanimalo, kako se počutijo drugi. Vzeli si boste čas, da stkete bolj učinkovite smernice na vseh področjih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.