Magazin > Horoskop in Numerologija
837 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 31. avgusta 2024

astrologija Profimedia
Močna in hkrati topla vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase.

Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih, ki vodijo v rešitve. Krmarili boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi, znali se boste zavihteti v ospredje. Zaupajte sebi in tistim instinktom, ki so realni ter optimistično naravnani. Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Dogajalo se bo nekaj, kar vas vznemirja in jezi, vendar boste znali z energijo lune v levu hitro poiskati pozitiven namig ali izhod iz zoprne situacije. Ne izogibajte se dejstvom. 

BIK 
Največ vam bo pomenila iskrenost, zato se boste načrtno umaknili od tistih, ki vedno nekaj dodajajo in prirejajo, z namenom, da bi se čim bolj izpostavili, tudi če na račun hinavščine. 

DVOJČKA
S predlogom, ki bo prebudil strastna, vendar tudi stabilna čustva boste zelo zadovoljni, zato boste tudi sami poskrbeli, da se bo vse skupaj odvijalo v romantični in vznemirljivi smeri. 

RAK
Naredili si boste odličen načrt, ki vas bo že samo z mislijo na njegovo vsebino in realizacijo razveselil. Razlike vas tokrat ne bodo zmotile, razumeli boste, da je nekdo drugačen.

LEV 
Doma pričakujte nekaj napetosti, toda vseeno obstaja možnost, da se z luno v svojem znamenju samozavestno pomaknete naprej, zato vztrajajte, da se o vsem, kar je dvomljivo, pogovorite. 

DEVICA
Zaradi svoje prilagodljivosti boste v medsebojnih odnosih pravi mediator, ki zna razčistiti vse, kar je pomembno in razložiti vse, kar je vprašljivo. V kolikor ste nervozni, se umaknite v naravo. 

TEHTNICA 
V domačem okolju se lahko miren pogovor, če se ne boste strinjali, sprevrže v besedno dramo, ki je še dolgo ne boste pozabili. Ne storite ničesar, preden se ne prepričate, kako stvari delujejo.

ŠKORPIJON
Tudi če boste bolj ležerni in zaprti v svoj svet, ne pozabite, da ste pred časom obljubili nekaj, kar bi morali izpolniti. V večernih urah vas bo prijetno presenetilo žgečkljivo sporočilo.

STRELEC
Nekdo vas bo navdušil z modrimi besedami in zamislimi, ki bodo zelo zanimive. Z energijo lune v levu lahko pričakujete v domačem okolju boljše okoliščine in bolj pogumne predloge.

KOZOROG
Začnite z energijo lune v levu zaupati, da si zaslužite le najboljše. Nasmiha se vam uspeh, zato se nikar preveč časa ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami, ki lahko počakajo.

VODNAR
Naklonjeni boste ljubezni in spolnosti, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost. Podate se lahko v razigrane podvige ter iskrene pogovore brez cmoka v grlu. 

RIBI 
V odločilnem trenutku boste izpostavili nekaj, kar je za vaš okus že dolgo moteče. Začnite se usmerjati v tiste cilje, ki ste jih sestavili sami, saj se zadnje čase preveč prilagajate drugim. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.