Magazin > Horoskop in Numerologija
1363 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 7. septembra 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Uporabite zagnanost v pozitivnem smislu, vendar bodite pri vsem, kar počnete, dovolj zbrani in popolnoma osredotočeni.

Zaljubljeni boste v skupno preživljanje časa ter v odkrivanje skrivnosti. Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije, na katero ne morate vplivati. Prisluhnili boste tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate, saj vas bo zanimalo, kaj se skriva v ozadju.

OVEN

Luna v škorpijonu vam bo omogočila, da boste lažje ločevali med tistimi, ki so iskreni in prijazni in tistimi, ki se le hinavsko prilizujejo v smeri, da bi vas morda celo izkoristili. 

BIK 

Nekaj boste zaradi potrebe po tveganju naredili na lastno pest. Vse skupaj bo zapleteno, toda vredno truda. V zoprni situaciji vas bo rešila sposobnost, da se znate nasmejati na svoj račun. 

DVOJČKA

Nekdo, ki bi sicer lahko pometal pred svojim pragom, vam ne bo prizanašal z besedami. Nič nenavadnega, saj energija lune v škorpijonu prebuja razne slutnje in sarkazem.

RAK

Ne ustrašite se dejavnikov, ki vam ne bodo pisani na kožo, saj boste z luno v znamenju škorpijona ne glede na težavnost določene situacije sposobni prebuditi moč ter pogum.

LEV

Želje bodo poudarjene, precej dovzetni pa boste tudi za opazke, kaj si privoščijo drugi. Nekdo vam ne bo povedal vsega po resnici, zato boste precej zmedeni in malce razočarani.

DEVICA

V zahteven pogovor se boste podali brez značilnih pomislekov ter dvomov. Pomembno bo, da čim prej iznajdljivo poskrbite, da dolgoročno ne boste več odvisni od drugih. 

TEHTNICA

Znali boste narediti zaključke in se rešiti tistega, kar vas bremeni in je povezano s preteklim dogajanjem. Zakorakajte počasi v drugačne dimenzije, bolj sigurni v svoje zaznave.

ŠKORPIJON

Ne dovolite si, da bi zaradi ugajanja drugim zapadli pod vpliv zadev, ki vam niso pisane na kožo, zato bodite pozorni, da delate predvsem tisto, kar sami pri sebi resnično odobravate.

STRELEC

Na vas bodo leteli neupravičeni očitki. Sprva se boste ogorčeno branili, nato pa se boste vedno manj obremenjevali. Razbremenite se, saj je že čas, da zadihate bolj sproščeno energijo.

KOZOROG

Ker ne marate tega, da se drugi ne držijo dogovorov, v katere ste zaupali boste skozi dan tkali novo zgodbo in prav vseeno vam bo, kaj si bodo o vaših predlogih mislili ostali.

VODNAR

Z veseljem boste z energijo lune v škorpijonu naredili korak naprej v ljubezni, čeprav še niste čisto prepričani, kaj je za vas dobro in kaj ne. Pustite se tokrat prijetno presenetiti.

RIBI

Prihajajo premiki, zato vam ne bo treba dolgo čakati na pozitivne novice. Svojim čustvom boste dovolili, da se vpletejo v družinsko življenje in vplivajo na večje odločitve.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.