Magazin > Horoskop in Numerologija
12286 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. junija 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Ni pomembno, kaj se bo dogajalo okoli vas, saj boste osredotočeni na ustvarjanje miru in harmonije.

Ne bodite presenečeni, če boste, ko boste naleteli na sprte strani ali različne argumente želeli igrati mirovnika. Če naletite na oviro ali naletite na odpor, boste znali vdihniti in iznajdljivo proučiti, kaj je smiselno in kaj ne. Odkrito se boste soočali, resnica bo prava izbira. Na miselnem področju boste daleč v ospredju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Predlog prijatelja bo stopil na vašo pot in vas razveselil, saj si želite nekaj zanimivega nadaljevati. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj, vendar je prav, da se še malce držite nazaj.

BIK 
Energija lune v raku prebuja v vas negotovost. Prepustite se času, ki bo največji in najbolj smiseln zaveznik tudi na področju čustev. Nekdo vam bo očital, da se preveč ozirate samo nase.

DVOJČKA
Bolj kot ljubezen boste z energijo lune v raku iskali sočutje. Ne oklevajte z odločitvijo, ki je ključnega pomena, da ne bo prepozno. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale in uživajte. 

RAK
Družinsko področje bo kljub energiji lune v vašem znamenju zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo v notranjosti vznemirilo. Največ boste naredili s prijaznostjo in ustrežljivostjo.

LEV 
Obdani boste s toleranco in ustrežljivostjo, kar pa z luno v raku ne bo predstavljalo težave. Svoje argumente lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa vsekakor prisluhnite sebi.

DEVICA 
Zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v znamenju raka, boste tekom dne utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Napet položaj, v katerem se boste naključno znašli, bo povzročil prepir. 

TEHTNICA 
Na področju odnosov se bo zaradi negotovosti, ki bo zaradi lune v raku, v zraku prihaja žal potrebno prilagajati. Očitno je, da vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje drugih.

ŠKORPIJON 
Nikar preveč ne hitite, saj lahko dobro priložnost z napačnimi koraki spregledate nekaj prijetnega. Lahkotni boste, prijateljski in družabni, še posebej tisti, ki se nahajate na kakšni prelomnici. 

STRELEC 
Dan z luno v raku se bo začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve končno spravili v red ter se po končanem delu zadovoljno naslonili. Tudi ljubezen bo obarvana s toplino. 

KOZOROG 
Nekdo od domačih vas lahko v trenutku vznemiri, zato se boste znašli v dvomih, polni slabih misli, ki se jih skušajte znebiti. Čas je, da osebnostno zrastete in izberite novo strategijo.

VODNAR 
Odločitev, ki jo boste sprejeli, vas bo pripeljala na boljšo pozicijo. Oseba, ki vam je zelo všeč, bo tokrat na vaši strani, čas je, da to izkoristite v pozitivni smeri. Zvečer vam bo dišalo branje.

RIBI 
Spoznali in dojeli boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči, sedaj pa bo kar naenkrat vse skupaj najbolj pomembno. Ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.