Magazin > Horoskop in Numerologija
11584 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Prihaja bolj hladna, vendar tudi bolj produktivna energija.

Merkur preide v znamenje device in pričenja delovno ter vztrajno obdobje. Ljubezen se lahko malce umakne iz obzorja, vendar se vaše sanje kljub temu ne bodo porušile. Znali boste slediti drugim, ter se če bo potrebno prilagoditi. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Do večera, ko bo luna še v devici boste premagali večji izziv pri izbiri in odločitvi. Popolna zmeda bo nastala, če razum in srce ne bosta popolnoma usklajena. Prisluhnite notranjemu glasu. 

BIK

Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč samosvoji ter mislijo da vedo vse. Preložite tokrat večje naložbe, saj bi se lahko usmerili v nekaj kar vam ne prinaša dobička..

DVOJČKA

Bolj boste nekoga spreminjali, več težav se nakazuje v vajinem odnosu. V večernih urah, ko luna prehaja v tehtnico se bodo pojavile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja.

RAK

Vzemite si trenutek samo zase in si dovolite lenariti. Poiščite glede pomembne zadeve rešitev, s katero boste tudi dolgoročno zadovoljni. Če boste malce popustili v svojih stališčih, bo še lažje.

LEV

Vse kar vas obdaja vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari, zato je čas, da dvignete glavo in se stabilizirate.

DEVICA

Iztržite danes, ko boste zaradi lune v vašem znamenju bolj odločni, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj razvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti zase.

TEHTNICA

Vaš delovni ritem bo zaradi lune v devici tako hiter, da boste komaj sledili dogajanju. Zamislite se za trenutek  sami nad sabo in svojimi dejanji, ki vsekakor niso usklajena.

ŠKORPIJON

Strastno boste zagovarjali nekaj kar se vam dozdeva, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca ter jih udejanjiti.

STRELEC

Ljubezenska sreča bo namenjena tistim, ki se ji boste odprli, zato se nikar ne držite več v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite direktno, brez izgovorov in raznih praznih fraz.

KOZOROG

Delovali boste z energijo globokega doživljanja, ter borbenosti za tisto kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Konec dneva, ko luna preide v tehtnico se boste poigrali s sladkimi mislimi.

VODNAR

Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na napak. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid dokazovati da imate samo vi prav in nihče drug.

RIBI

Razveselilo vas bo, da bo vse usmerjeno k vašim ambicijam in načrtom, ki bodo dosegle vrh. Poiskali boste tiste, ki vam bodo pripravljeni pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.