Magazin > Horoskop in Numerologija
1142 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 11. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Presenetilo vas bo več veselja, prilagodljivosti in iskanje novih dogodivščin.

Prevzemite odgovornosti za svoja dejanja in se ne zavijajte v tančico slabe volje. Otresite se žalostnih misli in neupravičenih bremen, ki vas globoko v notranjosti utesnjujejo. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje. Prvi krajec vam bo podaril moč. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če ste že nekaj časa v nestrpnem pričakovanju, prihajajo z energijo Prvega krajca zanimiva presenečenja. Zadeve, ki se nanašajo na poslovno ter finančno področje, boste rešili v pravi smeri.

BIK
Če bodo na področju čustev nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje, se skušajte preusmeriti tja, kjer se vam vedno prebudi občutek, da ste sprejeti ter notranje umirjeni. 

DVOJČKA
V sebi boste začutili nemir, ki lahko ob nepravih odzivih vodi v resne konflikte, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. Dogajanje glede finančnega stanja se bo kljub Prvemu krajcu zakompliciralo.

RAK
Na čustvenem področju boste želeli ustvariti zanimivo prigodo, vendar boste zaradi lune v znamenju strelca malce nerodni. Odprite se priložnostim na poslovnem in finančnem področju.

LEV
Ker vas bo nekaj začelo močno skrbeti, se boste bolj intenzivno ukvarjali s financami. Določene zadeve boste morali večkrat preverjati, saj vam na prvi trenj ne bodo najbolj logične. 

DEVICA
Sodelavci vam bodo z veseljem prisluhnili, ko boste predlagali spremembo in skupaj boste v kočljivi situaciji še močnejši. Naredite tisti, ki ste samski, kakšen pogumen korak.

TEHTNICA
Na osebnem področju ste se v zadnjih dneh malce izgubili, zato je prav, da se začnete zavedati, da določeni koraki niso bili najboljša izbira. Ne dovolite si, da vas vse skupaj prestraši.

ŠKORPIJON
Poskušajte glede pomembne zadeve umirjeno prisluhniti, kljub temu, da vam bodo zaradi razpršene lune v strelcu misli švigale sem ter tja, težko jih boste nadzorovali. 

STRELEC
Sledite pogumu, ki ga prebuja luna v vašem znamenju.¬¬ K zadevi na poslovnem področju, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno, obdani z novimi prijemi. 

KOZOROG
Ne bodite trmasti, raje se, ko bo treba skupaj poiskati rešitev, čim prej prilagodite. Na področju čustev se boste zamislili ter si zaželeli odgovora na vprašanje, kaj si v resnici sploh želite.

VODNAR 
Rešitev na področju čustev vas bo presenetila, saj bo zaradi energije Prvega krajca enostavna. Prihajajo tudi strastni trenutki, ki bodo vse, ki ste vezani opomnili, kako lepo vam je.

RIBI
Če pogrešate priložnosti za sklenitev pomembnega kompromisa, boste s pomočjo iznajdljivosti, ki jo bo prebudil Prvi krajec, zagotovo našli, kar ste že dlje časa iskali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.