Magazin > Horoskop in Numerologija
5180 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 12. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Vpliv konjunkcije med Luno in Uranom boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost, zato boste notranji mir težko poiskali.

Najbolj smotrno bi bilo, da se ravnate po instinktu. Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se verjetno ne bo obneslo. V kolikor vas bo kdo razjezil ali vznemiril, pa lahko hitro postanete nerazpoloženi in razdražljivi. Veliko boste govorili, razmišljali ter radovedno raziskovali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub prijaznosti sodelavcev si boste želeli le nekaj sočutja, da bi rešili tisto kar vas trenutno obremenjuje. Ohranite svoj jaz, še posebej v družinskem okolju, kjer vas bodo vztrajno prepričevali.

BIK
Nekaj bo na področju dela za vaš okus preveč naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti. Izogibajte se konfliktom in prerekanju, ki ne bo obrodilo nobenih koristnih sadov.

DVOJČKA
Veliko malenkosti vas bo na področju dela jezilo, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej tisti, ki ste na samostojni poti. Ljubezen vas bo z energijo lune v biku presenetila z bolj iskreno podobo.

RAK
Čeprav nekoga ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko kljub zapletom dosežete kar ste si pred kratkim zastavili. Previdni bodite na področju financ in uradnih zadev.

LEV
Tako dolgo vas bodo provocirali, da vam bo preostalo le, da se postavite zase na takšen način, kot vam najbolj ustreza. Umaknite se tja, kjer ni potrebno tvegati in se posvetite družabnemu življenju.

DEVICA
Veliko stvari se premika tako, kot ste si zastavili, zato se bo, brez da bi karkoli naredili prebudilo zadovoljstvo. Na področju odnosov si boste zaželeli prisotnosti odprtih ljudi.

TEHTNICA
Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a potrebne samozavesti zaradi lune v biku ne bo od nikoder. Sanje bodo dobile popolnoma novo podobo, ki so jo čustveni zapleti malce zameglili. 

ŠKORPIJON
Prodornost, s katero boste nastopili, bo temeljita in občudovanja vredna, vedeli boste kaj morate storiti, zato si vsi dvomi, ki so vas še pred kratkim spremljali tokrat popolnoma odveč.

STRELEC
Čeprav vas bo mikalo, nikar na osebnem področju ne skrivajte svojih čustev, saj si s tem samo slabšate možnosti, kar vas vodi v negativne misli. Sprememba smeri bo dobra odločitev.

KOZOROG
Zaradi lune v biku dan ne bo najbolj ugoden za novosti, lahko pa izkoristite ugoden trenutek za utrjevanje družinskega odnosa, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhal in dobil nestabilno obliko.

VODNAR
Na čustvenem področju z luno v znamenju bika prihajajo boljše energije, ki se bodo  počasi širile tudi na ostala področja. Zadržujte se predvsem v družbi ljudi, ki jim zaupate.

RIBI
Težko bo sprejeti vse kar bodo pričakovali od vas, ker niste oseba hitrih odločitev. Na prvem mestu bodo odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le iskreni boste morali biti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.