Magazin > Horoskop in Numerologija
14651 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 12. junija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Na vsak način boste želeli priti do resnice in si skrajšati pot do pomembnega cilja.

Naglica vam lahko pokvari lepo priložnost, o kateri že nekaj časa sanjate. Razmislite tudi o vseh prednostih. Delo bo obarvano z optimističnim razmišljanjem, vsem boste želeli le najboljše, na prvo mesto pa boste znali postaviti sebe in svoje potrebe. Zamisli, o katerih premlevate že dlje časa, bodo končno dobile pravo zasnovo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Malo več optimizma vam bo še kako prišlo prav, še posebej na področju kariere in denarja, kjer ste v zadnjem času malce zaspali, ker ste preveč računali na drug, njihove predloge in njihovo pomoč.

BIK 
Nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa, boste odločno povedali, kar mu gre. Za trenutek boste pozabili na taktnost ter diplomatski pristop, vendar se nikar ne spuščajte čez mejo dobrega okusa.

DVOJČKA 
Nehajte se venomer nad nečim pritoževati, raje si nadenite nasmešek na usta in si privoščite dolg klepet z dobrim prijateljem, ki vas bo prebudil, ter popeljal misli v bolj spontano smer.

RAK 
Čim prej se, namesto da se izmikate, osredotočite na obveznosti, posebno tiste, povezane z napornim delom. Pazite, da se tako ne bi preveč oddaljili od osebe, ki si zasluži pozornost. 

LEV 
Nekdo vas bo morda zavrnil ali pa bo zahteval več, kot v resnici pričakujete, zato se že v naprej pripravite, da ne boste preveč razočarani. V ljubezenskih odnosih boste iskali razlago.

DEVICA 
Dobili boste nekaj, česar sploh niste pričakovali. Tokrat ni najbolj priporočljivo, da se odločate na podlagi enega samega dogodka, saj vas jezi nakopičena energija, ki vodi v napetosti.

TEHTNICA 
Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate, zato čim prej zaključite. Luna v znamenju device bo odlična brca, da na področju kariere naredite pomemben korak.

ŠKORPIJON 
V ljubezni se nikakor ne boste mogli odločiti, saj je na voljo več različnih priložnosti. Morda zato, ker niste sigurni vase, morda zaradi vpliva lune, ki se bo nahajala v devici. 

STRELEC 
Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko ste v čudni poziciji, vendar ne po svoji krivdi. Luna v devici vas bo usmerjala k delu, prav tako vam bo pomembno, kako se bo odvijalo v zvezi z denarjem.

KOZOROG 
Obrnili se boste vase, zato bodo pomembno vlogo igrali drobni spomini, ki bodo z energijo lune v devici silili na površje. Morda boste potrebovali kakšen moder nasvet prijatelja.

VODNAR 
Delo vas lahko zaradi energije lune v devici prevzame. Zadali ste si veliko breme, saj nočete razmišljati o raznih stvareh, ki vas že nekaj časa po tihem vznemirjajo v ozadju.

RIBI 
V ljubezni ste lahko mirni in zadovoljni, saj se bo nekaj razvilo v zelo prijetni smeri. Presenečeni boste nad odzivi, ki bodo povsem iskreni. Tudi pri delu in opravkih boste spretni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.