Magazin > Horoskop in Numerologija
1488 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Potrebovali boste čas, da spoznate svoje želje in ugotovite, kaj v resnici želite.

Želeli boste oceniti, kam vas določena situacija, v kateri ste se znašli pelje. Pragmatizem je lahko vir moči, ki vam podarja stabilnost in ustvarja realen odnos do čustvenih nihanj. Če boste preveč zbadljivi, se vam lahko kmalu maščuje. Zato raje vdihnite, trikrat premislite in šele potem povejte kaj si mislite, pa bo rezultat boljši in nasprotna stran pomirjena. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Všeč vam bo, da se boste s pomočjo lune v znamenju strelca prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko se vam obetajo pozitivne situacije. Dovolite si biti točno to kar ste.

BIK
Pričakovali boste, da vas bodo pohvalili, vendar lahko pride do manjše zmede. Nikar ne začnite takoj razmišljati negativno, raje se direktno pozanimajte, v čem je v resnici problem.

DVOJČKA
Čeprav nimate veliko izkušenj, vas bo vztrajnost popeljala do ugodnih zaključkov, na katere boste še dolgo ponosni. Vse skupaj se bo odvijalo zelo neobičajno, kar vam bo v bistvu všeč.

RAK
To, kar se vam je v preteklih dneh zdelo nemogoče, lahko z energijo lune v optimističnem strelcu kar naenkrat postane realnost. Vse se bo odvijalo v spontani smeri. 

LEV
Nekdo vas vztrajno želi obrniti v smer, ki je sami nikoli ne bi izbrali. Denar vam bo tokrat zelo pomemben, kljub temu lahko nastane na tem področju manjša zmeda zaradi nesporazumov.

DEVICA
Ne sklepajte samo na podlagi lastnih predvidevanj, raje vprašajte za nasvet, saj se boste po tem veliko lažje odločili, katero opcijo izbrati v smeri dolgoročnega zadovoljstva. 

TEHTNICA
Zaželeli si boste, da se vaša obzorja končno razširijo. Z energijo lune v znamenju strelca boste z veseljem vpijali nove informacije, pohvalili se boste z neverjetno zbranostjo.

ŠKORPIJON
Nikar kljub temu, da se bo z energijo strelca prepletal optimizem ne stavite samo na srečne okoliščine. Delujte bolj previdno, če gre za nekoga, s katerim ste v preteklosti že imeli nesporazum.

STRELEC
Ker bo ego na višku, se boste mogli upreti želji, da najprej poskrbite za svoje potrebe. Sprostite se in si privoščite nekaj, kar ni tesno povezano z delom in raznimi obveznostmi. 

KOZOROG
Ukvarjajte se z tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z občutkom da ste koristni. Predolgo časa se odločate za pomemben korak, zato se čim prej pogovorite z nekom, ki je korak pred vami. 

VODNAR
Na čustvenem področju boste zaradi informacije, ki jo boste izvedeli naključno vedno bolj nestrpni. Vse skupaj se vam bo zdelo kot velika drama brez prave zasnove in vsebine.

RIBI
Zgodba na področju čustev se sicer razvija izredno počasi, vendar v takšni smeri, da prinaša dober razplet ter občutek, da vas nekdo resnično spoštuje. Počutje bo optimistično naravnano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.