Magazin > Horoskop in Numerologija
11690 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 15. decembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Uranom lahko pričakujete nenavadna presenečanja.

Preobrat ali sprememba vas lahko najprej močno vznemiri, nato se boste sčasoma usmerili v bolj pozitivne odločitve, ki vas vodijo k zadovoljstvu. Zanimalo vas bo vse kar je napredno, inovativno ter posebno. Pogovori in dogovori bodo potekali v sproščeni smeri, brez zadržkov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Poskusite se usmeriti na bolj optimističen pogled na življenje. Srečo imate lahko na finančnem področju, kjer prihajajo nove priložnosti. V odnosu z ljubljeno osebo pa bodite bolj sočutni.

BIK 
Spoznali boste, da so presenečenja vedno najboljša rešitev. Vaši načrti se bodo spreminjali iz minute v minuto, vendar vas to ne bo motilo. Tisti, ki so vam blizu že slutijo vaše želje.

DVOJČKA 
Pred vami so zoprni trenutki na zasebnem področju. Ne boste namreč vedeli, česa si želite, težave pa boste imeli predvsem vezani, saj boste razmišljali o bistvu svoje veze. 

RAK 
Ugaja vam, da zadeve potekajo mirno in da ni pritiskov, ki ste jih bili vajeni v preteklosti. Poskrbite za boljšo organizacijo in kmalu si boste lahko oddahnili ter se posvetili sebi.

LEV 
Tokrat boste med najbolj navdušenimi, tudi glede stvari, ki so težje dostopne in težje izvedljive. Ne pustite se prepričati o nečem, česar v resnici sploh ne potrebujete.

DEVICA 
Dan bo poln nepremišljenih dejanj, za katere utegnete plačati visoko ceno, če ne boste vsake zadeve prej temeljito pretehtali in razmislili. Povežite se z energijo lune v biku in potegnite na plano sočutje.

TEHTNICA 
Ne skrbite, lahko se rešite iz zadrege, vendar samo s popolno iskrenostjo, ki jo prinaša vpliv lune v biku. Previdni bodite le ob zadevah, kjer ste že nekaj časa močno  izpostavljeni.

ŠKORPIJON 
Nekaj vas bo presenetilo, zato ne boste vedeli, kako se odzvati in kdaj se odzvati. Počakajte, saj se bodo stvari umirile same od sebe, takrat bo prišel tudi pravi odgovor na vaša vprašanja. 

STRELEC 
Prijeten dan, z nekaj zanimivih sporočil ali pogovorov. Hrepenite po novih, dinamičnih ter vznemirljivih dogodkih, vendar je sedaj bolj pomembno, da opravite to, kar so vam naložili.

KOZOROG 
Zopet se boste želeli izmuzniti, čeprav poznate pravo resnico. V domačem okolju se ne počutite najboljše, morda zaradi tega, ker vas kritizirajo in ves čas iščejo vaše napake.

VODNAR 
Začnite se boriti, vsaj pri delu, saj ste si zadali prevelik zalogaj ali pa ste ob zahtevnih nalogah zaspali. Bodite pripravljeni na nove podvige, ki pa bodo malce drugačni, bolj zahtevni.

RIBI 
Težko boste govorili o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu in vas obremenjuje. Morda ne zaupate osebi, ki vas je zavrnila, ali pa sami vase niste dovolj sigurni v svoja čustva in zaznave.
 

Komentarjev 1
  • James_Albertson 15:12 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦