Magazin > Horoskop in Numerologija
4214 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. avgusta 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Uživali boste predvsem v materialnem udobju, stremeli boste k temu, da se počutite varno in zadovoljno.

Potrudili se boste da dokončate pomembne stvari, izogibali se boste nepredvidljivim situacijam in globokim pogovorom, ki lahko prebudijo noto občutljivosti. V odnosih boste prepoznali potrebe po spremembi, rasti ali čustveni stimulaciji. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prisluhnite s pomočjo energije lune v biku svojemu šestemu čutu, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost. Vse zadeve se počasi urejajo tako, kot vam ustreza.

BIK
Družinske, ljubezenske ter prijateljske odnose bo potrebno vzeti pod drobnogled, saj vas spremlja občutek, da vas obkroža neiskrenost. Samski biki, nekdo vas bo opazil.

DVOJČKA
Nekdo izmed sodelavcev vam bo nesebično pomagal, da boste zablesteli s svojimi idejami in načrti. Nekaj vas bo prestrašilo, saj ne boste povsem prepričani, da ste pripravljeni. 

RAK
Pazite, kako boste odgovorili na vsa kočljiva vprašanja. Izstopali boste z ustvarjalnimi idejami. Prehitre reakcije pa lahko povzročijo razne nesmiselne nesporazume v osebnih razmerjih.

LEV
V svoji koži se boste dobro počutili, kar bo odlična iztočnica, da se usmerite v osebni napredek. Če se nahajate na pragu težav, boste imeli danes odlične možnosti za odpravljanje le teh.

DEVICA
Priporočljivo bo, da se z energijo lune v biku v kočljivem krogu postavite zase in si izborite svoje mesto. Naj vas ne bo strah da bi se osramotili, saj ste vse skupaj tehtno premislili.

TEHTNICA
Energija lune v biku vam bo nasprotovala, zato si zastavljate manj resnega dela ter vprašanj kot po navadi. Marsikaj se lahko spremeni, če boste pripravljeni popustiti in sprejeti določene pogoje.

ŠKORPIJON
Kljub temu, da bo prisotnih veliko zadev, za katere ne boste takoj našli rešitve, vas bo luna v biku usmerjala v napredek. Na trenutke se vam zdelo, da je vse skupaj preveč zahtevno.

STRELEC
V smislu prijateljstva in ljubezni bodite pripravljeni na nepričakovano. Načrti, ki ste jih skovali se lahko sedaj obrnejo v popolnoma drugo smer, takšno bolj svobodno in hkrati vznemirljivo.

KOZOROG
Naučite se reči ne in stojte za svojimi prepričanji. Tokrat boste začeli gledati nase, saj ste preveč časa preživeli v neprestanem prilaganju in razmišljanju, kako bi pomagali drugim.

VODNAR
Spomnili se boste na izredno pomembno zadevo iz preteklosti. Ne vlagajte energije v zadeve, ki so trenutno nepotrebne, saj vam dan prinaša enostavnejše poti in rešljive naloge.

RIBI
Obetajo se vam drastične spremembe, povezane z osebnim področjem. Nekdo od bližnjih bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.