Magazin > Horoskop in Numerologija
367 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 17. julija 2024

horoskop Profimedia
Oviram in raznim nejasnim situacijam ne boste dovolili da vas ustavljajo pred pomembnimi koraki.

Vse kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in konkretna dejstva. Drža bo pokončna, spremljala vas bo povečana samozavest zato nikar ne oklevajte. Zavedali se boste vseh svojih prednosti, o katerih boste tudi z veseljem razpravljali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Posvetite se z energijo lune v znamenju strelca nalogam, ki bodo zadovoljile vaša pričakovanja, saj so vam naklonjene vse možnosti da zaključite nekaj, kar se vam zdi naporno.

BIK 
Dobra volja se vam z energijo lune v strelcu bliža s svetlobno hitrostjo. Zelo boste razposajeni, žareli boste od zadovoljstva in vse kar si boste zamislili, se vam bo uresničilo. 

DVOJČKA 
Lahko ste mirni in sproščeni, saj ni na vidiku nobene kompleksne situacije. Čustvena vsebina, ki bo navihana in strastna bo polnila tudi počutje. Odlične priložnosti vas bodo vzpodbujale.

RAK 
V kolikor želite da vas opazijo,  nastopajte bolj sproščeno ter samozavestno. Poskrbite, da se boste s kančkom humorja izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel govoriti z vami. 

LEV 
Dobra volja bo tista, ki vas bo zaradi energije lune v strelcu, ki je naravnana na optimizem objela. Odprite se, saj potrebujete tudi vi, ki se vedno znajdete sami kakšen nasvet. 

DEVICA 
Nikar ne gojite nemirnih misli. Ne pozabite, da vas ima nekdo zelo rad, le da se trenutno morda nahaja v malce težjem obdobju. V kolikor boste znali razumeti, se boste hitro pomirili.

TEHTNICA 
Preučite poslovne zadeve, naredite redukcijo in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla v prihodnosti največ dobička. Samozavest, ki vam je ne bo manjkalo, vas bo ščitila pred napačnimi koraki.

ŠKORPIJON 
Dobro počutje in veliko razumevanja vam prinaša dan, ki bo zaradi spontane energije lune v strelcu čisto pa vašem okusu. Naredite nekaj prijaznega in presenetite nekoga od bližnjih.

STRELEC 
Edina težava, ki je boste kljub luni v svojem znamenju deležni, bo razdvojenost med tem, kar čutite do nekoga. Za samske se bo dan odvijal zelo razgibano, vendar bolj na ostalih področjih.

KOZOROG 
Produktivnost se bo obrestovala, zato začnite razmišljati o zasluženem napredku, ki vam resnično pripada. Čustveno se boste tisti, ki ste v razmerju končno nekoliko umirili. 

VODNAR 
Posvetite se psihični kondiciji, saj ste v zadnjem obdobju preveč napeti in nergavi. Malo več pozornosti bi bilo smotrno podariti medsebojnim odnosom in prijateljem, ki že pogrešajo to, da jih nasmejite.

RIBI 
Na področju kariere boste v kočljivi situaciji, ki vas bo vznemirila pripravljeni pokazati zobe. Prav je, da pričnete malo bolj gledati nase in zahtevate od drugih predvsem spoštovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.