Magazin > Horoskop in Numerologija
4264 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 2. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zadovoljstvo ob dobro načrtovanem in dobro opravljenem delu bo rezultat, ki ga potrebujete, da bi bili srečni.

Pomembno je, da se vaša potreba po tem, da ste koristni, ne spremeni v potrebo po tem, da ste ves čas na razpolago. Ne boste cenili samo ravnotežja, iskali boste tudi neravnovesje in ga popravljali. Izkoristite svoj šarm in taktnost, da dobite, kar želite. Prijetna energija vam omogoča, da se nemoteno spopadate z življenjskimi težavami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. 
Med prijatelji boste zelo iskani, čeprav vas bodo bolj mikali novi izzivi, ki bi prebudili dušo. 

BIK
Naredite, kljub temu da vam bodo sodelavci ves čas vsiljevali svoje mnenje nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega občutka. Ne skrbite, izkazalo se bo, da ste se pravilno usmerili.

DVOJČKA
Z energijo lune v vodnarju boste uspešni in prepričljivi, zopet se prebuja vaša komunikativnost, ter možnost, da vse obrnete v svojo korist. V nekaj pomembnega bodo vpletena tudi čustva.

RAK
Tokrat boste tudi če bodo vsi ostali mislili drugače povsem prepričani o svojem prav. Čas je, da se naučite nekaj novega, posebno glede dejavnosti, ki vas mika že nekaj časa. 

LEV
Ne dovolite, da bi se ustavili na pol poti, tudi če to pomeni, da se boste morali nekomu prilagoditi. Srečanje s prijetno osebo, ki je že dolgo niste videli, vam bo pospešilo srčni utrip. 

DEVICA
Pazite pri vožnji, saj boste raztreseni. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se da si jih boste najlažje napolnili skozi iskrene pogovore, ali s sprehodi v naravo. 

TEHTNICA
Zmotilo vas bo, da se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam preostane le, da se umaknete. Previdni bodite z osebo iz preteklosti, na katero ste še čustveno navezani.

ŠKORPIJON
Ob novih poznanstvih boste zaradi slabe izkušnje v zadnjem obdobju morda nekoliko nezaupljivi. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, poleg tega vas nekdo opazuje.

STRELEC
Čakate na nekaj odgovorov, zato ste že nekaj dni polni upanja in pričakovanj. Predvidevajte, da se nekaj lahko zgodi pozneje, kot upate, zato ne bodite tako nestrpni in nervozni. 

KOZOROG
Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno se lahko kakšna malenkost zaplete v zadnjem trenutku, če ne boste dovolj organizirani. Ne bodite v odnosih z mlajšimi tako zelo strogi.

VODNAR
Nekdo vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez pravega razmisleka, poleg tega vas bo spodbudil vpliv lune v vašem znamenju, ki prebuja dobrodelno noto.

RIBI 
Namenite več časa sebi, poglobite se vase, šele nato se podajte v druženje s tistimi, ki so vam najbolj pri srcu. Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako kot nekoč, saj boste bolj stabilni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.