Magazin > Horoskop in Numerologija
489 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 2. oktobra 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Resne odločitve in želja po uspehu se lahko zaradi energije Sončevega mrka razblinijo v ležernost in zasanjano iskanje boljših priložnosti.

Soočenja ne bo enostavna, prav tako se boste tisti, ki hrepenite po spremembah težko pomaknili naprej. Potrebni bosta prilagodljivost in sposobnost optimističnega razmišljanja, ne glede na to, kar se bo dogajalo. Nakopičena energija bo tudi na ljubezenskem področju ves čas silila na plano. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo vas ne bo jemal resno, vendar kljub temu, da nastopa energija Sončevega mrka, ki ne bo najbolj ugodna, ohranite diplomatski pristop. Če se boste užaljeni umaknili, ne boste izvedeli, kaj se skriva v ozadju.

BIK 
Pomembna naloga, za katero se boste želeli potruditi, bo tista, ki vam lahko vzame več časa, kot predvidevate. Že v naprej se pripravite, da boste morali srečanje s prijateljem verjetno prestaviti.

DVOJČKA 
Potrebovali boste počitek, saj boste zaradi vpliva Sončevega mrka utrujeni od številnih obveznosti. Zvečer se na ljubezenskem področju nakazuje korak, ki lahko zaceli vse rane.

RAK 
Pojdite po zanimivih nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, saj z energijo Sončevega mrka na področju dela in izobraževanja tokrat ne boste najbolj učinkoviti.

LEV 
Kritiziranje drugih vas lahko pahne v neugodno situacijo, ki se lahko razširi tudi na več vpletenih, zato se raje zadržite in razmislite, ali je določene zadeve resnično vredno omenjati.

DEVICA 
Z budnim umom se boste znali prilagoditi situacijam, ki zaradi vpliva Sončevega mrka  ne bodo enostavne. Na zasebnem področju se boste ukvarjali bolj sami s sabo ter s skritimi željami.

TEHTNICA 
Sončev mrk lahko marsikaj postavi na glavo. Veliko bolj uspešni in učinkoviti boste, če se boste povezali s pravimi osebami, ki se znajo sporazumevati na zelo umirjen način.

ŠKORPIJON 
Energija, ki jo prebuja Sončev mrk, bo porušila spontane načrte, vendar se nikar ne vdajte slabi volji, ampak se spomnite, da je to pač življenje, ki je polno vzponov in padcev. 

STRELEC 
Namesto da se jezite zaradi stvari, na katere nimate vpliva, prisluhnite svoji notranjosti in svetujte tistim, ki pomoč po tihem pričakujejo. Pogovori bodo vsebovali noto prijaznosti ter velikodušnosti.

KOZOROG 
Če se nekaj ne bo razvilo po vaših pričakovanjih, lahko zaradi Sončevega mrka v trenutku eksplodirate ter izgubite tla pod nogami. Izkazali se boste vsaj na področju ljubezni.

VODNAR 
Vse, kar vam bo delovalo dolgočasno, boste znali s svojim navihanim razmišljanjem popestriti, zelo razpoloženi boste za sproščene klepete, prav tako se vam nikamor ne bo mudilo.

RIBI 
Ljubezensko področje bo kljub Sončevemu mrku v sebi skrivalo mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko tudi na ostalih področjih vse, kar vas čaka, opravite mirno ter zbrano.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.