Magazin > Horoskop in Numerologija
885 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 21. avgusta 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Zaščitili se boste tako, da boste, namesto da bi se odprli, z energijo konjunkcije med Luno in Saturnom zadrževali stvari v sebi.

Čas je, da svoje misli uravnotežite in uresničite tiste stvari, ki jih že nekaj časa skrbno načrtujete. Ljubezen bo nihala, v enem trenutku boste navdušeni, v drugem pa malce razočarani. Najbolj udobno se boste počutili, ko boste obkroženi z ljudmi in situacijami, za katere menite, da se skladajo z vašo notranjo podobo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj neugodnega vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj obremenjeni z osebnimi zadevami. Opravite čim prej telefonski klic, ki vas bo razveselil. 

BIK 
Skušajte s pomočjo energije lune v ribah potrpeti in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi se lahko vse skupaj zgrnilo nad vas. Umiri vas lahko iskren pogovor z nekom od prijateljev.

DVOJČKA
Nekdo vas bo dobro namerno opozoril, da zadnje čase preveč govorite in premalo storite. Situacija od vas zahteva vztrajne in premišljene korake, zato nikar brezglavo ne hitite.

RAK
Pogovarjajte se o vseh stvareh ki vas bremenijo, namesto da se neprestano zapirate vase. Vzemite si več časa za vse, kar se vam zdi pomembno, kljub temu da bi najraje pohiteli. 

LEV
V pomembni poslovni situaciji boste imeli zadnjo besedo, kar vas bo navdihnilo s prijetno energijo. Zmedlo vas bo le sporočilo določene osebe, ki ne bo dišalo po iskrenosti.

DEVICA 
Z energijo, ki jo bo prebujala luna v znamenju rib lahko pričakujete pestro dogajanje na področju čustev. Pomembno bo, da zaupate in se prepustite dogodkom, ki se bodo odvijali v vaši bližini.

TEHTNICA
Zaradi iznajdljivega pristopa boste v pisarni deležni pozornosti, ter presenečenih pogledov. Čeprav vam določene informacije ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste zagrizli vanje. 

ŠKORPIJON
Na področju čustev skušajte biti bolj prilagodljivi, predvsem pa bolj iskreni, saj se zaradi zmedene energije, ki jo bo prebudila luna v znamenju rib nakazujejo manjši nesporazumi.

STRELEC
Nenehno se nad nečim v službi pritožujete, zato ne pričakujte pozitivnih ter navdušenih odzivov. Priznajte si, da v zadnjem času niste bili iskreni, niti do sebe, niti do drugih.

KOZOROG
V pravem trenutku boste znali na nekaj zahtevnega pravilno odgovoriti, zato boste prejeli simpatičen kompliment. Vodila vas bo prebujena radovednost, ki bo popestrila dogajanje.

VODNAR 
Čeprav trenutno ničesar ne boste sposobni načrtovati, bodo misli realne in dobro motivirane. Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja in se nikar nad vsem ne pritožujte.

RIBI 
Nekateri boste deležni prijetnega povabila, ki vas bo razveselilo. Sprejmite ga, saj lahko preživite dan z luno v svojem znamenju na umirjen in hkrati prijetno vznemirljiv način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.