Magazin > Horoskop in Numerologija
667 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 24. julija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Energija konjunkcije med Luno in Saturnom bo namenjena iskanju načinov za ponovno vzpostavitev ravnotežja, ki je bilo izgubljeno.

Mir in tišina bosta poglavitna dejavnika za notranje zadovoljstvo. Konflikti in razni prepiri bodo na vas vplivali zelo negativno, zato se jim spretno umikajte. Odločite se stabilizirati um, dvigniti ego ter se boriti za srečo, tudi če to pomeni, da se boste morali čemu odreči. Spremljal vas bo občutek, da lahko z nežnimi prijemi rešite marsikaj. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Z denarjem se vam nakazuje zaradi labilnosti, ki jo bo prebudila luna v ribah nekaj smole. Če se odločate za večji nakup, bi bilo smotrno še malce preverite vse skupaj in počakati. 

BIK
Nekdo vam bo svetoval, kako narediti spremembo, vendar vas nasvet ne bo prepričal, saj bodo vaše misli čisto drugje. Najprej se skušajte notranje umiriti, le tako boste lažje sprejeli odločitev. 

DVOJČKA 
Kljub nežni energiji lune v ribah boste imeli na ljubezenskem področju možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste simpatično energijo, ki bo pravi magnet za nasprotni spol.

RAK
Ker boste povedali in razvozlali nekaj, kar bo pomembno tudi za ostale, boste deležni iskrene pohvale. Ne bo vam žal, če si boste vzeli več časa za šport in sprostitev v dobri družbi.

LEV
Če boste budni in kljub zadržani energiji lune v ribah odprti, vam dan prinaša številna presenečenja. Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi določene osebe, ki je pravo nasprotje.

DEVICA 
Zasanjani boste z energijo lune v ribah začeli razmišljati o nečem, kar ni niti malo podobno običajnim željam. Ne boste pa še povsem prepričani vase, kar je lahko vzrok za nihanje razpoloženja.

TEHTNICA 
Zgodba, v kateri ste se pred kratkim znašli, diši po prijateljskem odnosu, kar vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Vezani se boste težje soočali z navideznimi napetostmi v odnosu.

ŠKORPIJON 
Prebudil se bo občutek, da bo kljub trenutnim komplikacijam kmalu drugače, do takrat skušajte ostati prilagodljivi ter mirni. Nekdo bo v vas vzbudil zanimive občutke, povezane z zaupanjem.

STRELEC
Nekaj vas zelo muči, zato se nikakor ne boste sposobni strinjati z nekom, ki zaznava čisto druge odtenke. V bistvu vam bo škoda časa, da bi se ga trudili prepričati v nasprotno.

KOZOROG
Zaradi pomanjkanja energije ter občutka labilnosti, ki ga prebuja luna v znamenju rib dobro premislite, kaj boste prevzeli in čemu bi se bilo kljub zanimanju smotrno raje izogniti. 

VODNAR 
Zaradi lune v znamenju rib ne boste pripravljeni na večje korake, prav tako vas bodo nazaj držala nejasna ter razburkana čustva. Rešijo vas lahko iznajdljivost, spretnost in očarljivost.

RIBI
Ker boste želeli čim prej zaključiti z določenimi zadevami, se že vnaprej pripravite na jezne obraze, saj se kljub luni v vašem znamenju nič ne bo odvijalo tako, kot ste si vi zamislili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.