Magazin > Horoskop in Numerologija
12609 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 29. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase. Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile, saj vas bo ves čas navdihovala prijetna energija.

Pri srcu vam bo zopet toplo, saj boste sposobni odmisliti vsa pretekla bremena. Svet čustev je lahko bogat, kar bo pomembno spoznanje, ki ga boste gojili, ter tekom dne tudi osvojili. Ne pozabite biti tudi bolj razigrani, saj boste s tem povečali svojo privlačnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker si želite svetlo prihodnost, ne boste pripravljeni na težke teme in zapletene situacije. Osvobodite se z luno v vodnarju dvomov glede odnosa in pripravljeni boste na boljše poglavje.

BIK
Čeprav vam je poskus, da bi nekaj razrešili morda spodletel, to še ne pomeni, da bi morali vreči puško v koruzo. Nikar ne obupajte prehitro, saj se po težavah nakazuje prijetna zjasnitev.

DVOJČKA
Nikar ne imejte strahu pred spremembami, saj je ravno to tisto, kar vas lahko zaustavi, da se za nekaj ne boste odločili. Prav tako bi lahko na področju denarja spregledali pomembne stvari.

RAK
Po dolgem tuhtanju si boste priznali, da ste samo vi tisti, ki lahko naredite nekaj, da se boste začeli boljše počutiti. Na prvem mestu bodo umirjeni odnosi in aktivno širjenje obzorij.

LEV
Vzemite si, če ste utrujeni ali nasičeni čas za počitek in kakovostno prehrano. Razvada, s katero se že dlje časa bojujete naj bo le še bled spomin. Vse skupaj vam bo kmalu lažje.

DEVICA
S svojo razumljivo naravo boste v veliko pomoč nekomu ki je v težavah. Izkoristite idealne razmere, ki vam z energijo lune v znamenju vodnarja omogočajo doseči da vas spoštujejo.

TEHTNICA
Dobra novica, ki jo boste izvedeli po naključju vam prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni vztrajati do konca. 

ŠKORPIJON
Premiki se nakazujejo na finančnem področju, zato si boste v mislih začeli nizati seznam, kaj vse potrebujete. Obveznosti boste samozavestno in zelo korektno izpolnjevali.

STRELEC
Ker se bodo prebudile težave z impulzivnostjo, boste ob vsaki besedi, ki vam ne bo pisana na kožo zadirčni. Skušajte raje sogovornikom prisluhniti in se nikar toliko ne upirajte.

KOZOROG
Analitično boste definirali svoje občutke in svojo osebnost, zato je pred vami miren dan, poln zanimivih prebliskov. Podzavestne blokade se lahko z zdravim razumom sprostijo.

VODNAR
Kar na enkrat bo z luno v vašem znamenju vse lažje, prav tako ne boste gojili nobenih zamer več. Preko elektronske pošte ali telefonskega pogovora boste prejeli zanimive novice. 

RIBI
Razveselilo vas bo pomembno dejanje, ki ga planirate v sebi že nekaj časa. Koraki usode bodo z energijo vodnarja bolj odločni in vsekakor bolj pogumni. Sposobni boste tudi soočenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.