Magazin > Horoskop in Numerologija
735 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 31. julija 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Odlično se boste zaradi energije konjunkcije med Luno in Jupitrom počutili, še posebej, če želite nekaj končati ali hrepenite po zaključku, saj boste pripravljeni na trdo delo in spremembe.

Znebite se vsega balasta, ki ga ne želite nositi s sabo, kljub temu se v ključnih trenutkih postavite zase, saj bo zelo pomembno izoblikovati lastno mnenje. Smer delovanja se bo obrnila v pravo smer. Pogumno boste našli pravo ravnovesje in prebudili v odnosih skladnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav se v povezavi s simpatično priložnostjo, ki je boste deležni popolnoma naključno napoveduje nekaj več stroškov, boste znali z energijo lune v dvojčkih ohraniti dobro voljo.

BIK 
Če boste s čim nezadovoljni, nikar slabe volje ne zadržujte v sebi, bolj smotrno je, da nekomu zaupate svoje pomisleke. Marsikaj bo sicer naporno, vendar si boste na koncu zadovoljni oddahnili.

DVOJČKA 
Ker neprestano pomagate in svetujete, vas bo zaskrbelo, da lahko določeni posamezniki postanejo odvisni od vas. Pazite, da boste znali ujeti pravo mero v smeri poskrbeti zase.

RAK 
Tudi če ste bili še pred kratkim razočarani, boste sposobni ponovno zaupati, ter se spustiti v odnos, ki vas prebuja. Na področju denarja boste z energijo dvojčkov izredno spretni.

LEV 
Nekdo vam bo, če se boste znašli v večjih dvomih glede določene odločitve pomagal, ter vas vodil po stabilni poti, ki lahko marsikaj olajša. Nikar pa ne pozabite izraziti hvaležnosti.

DEVICA 
Nekdo od sodelavcev ne bo tako zanesljiv, kot ste pričakovali, zato se pripravite, da bo vse, kar je pomembno padlo na vaša ramena. Najprej boste nemirni, nato boste vse skupaj sprejeli.

TEHTNICA 
Čeprav boste z energijo lune v dvojčkih izredno navdušeni nad nečim, varčujte s svojo energijo, saj vas popoldne čakajo težji opravki in resni pogovori, ki vas lahko močno obremenijo.

ŠKORPIJON 
Pred seboj imate dovolj časa, kljub temu ne dovolite, da bi vas motili tisti, ki ne znajo razumeti, da nekaj enostavno ne more počakati. Zberite misli in navdušite um, ne bo vam žal.

STRELEC 
Kočljive probleme bo treba, kljub temu da vas bo luna v dvojčkih vabila k druženju, rešiti hitro ter učinkovito. Predvidevajte, da bo marsikdo nervozen, zato se skušajte prilagoditi. 

KOZOROG 
Na področju čustev vas bo situacija, ki vas bo doletela, postavila pred pomembno odločitev. Pazite na komunikacijo in način, kako boste poskusili spremeniti svoj odnos do nekoga.

VODNAR 
Lotili se boste dokazovanja nečesa, kar se vam že nekaj časa plete po glavi. Pomembno vam bo, da vas dojemajo resno, ter da vam vsi vključeni brezpogojno zaupajo. 

RIBI 
Če ne bo nihče dokazal, da je zmožen urediti stvari na področju kariere, boste z luno v dvojčkih hitro poiskali učinkovito rešitev. Vsekakor pa boste pričakovali tudi pohvalo ali nagrado.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.