Magazin > Horoskop in Numerologija
12685 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 4. septembra 2024

astrologija Profimedia
Če se na področju kariere ne boste sposobni notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj koristnega.

Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter napačnega argumentiranja. Če se boste počutili razdražljivo, napeto ali nemirno, je to znamenje, da se morate umakniti stresu in se poskusiti sprostiti. Nikar ne pretiravajte, saj bi s tem izničili ravnotežje, po katerem hrepenite že nekaj časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obdani z veliko mero navdiha se boste lahko v zadevo, ki vas malce skrbi odpravili optimistično naravnani. Storite na ljubezenskem področju čim prej pomemben korak, ki vodi v razjasnitev.

BIK
Kljub temu, da vas bo mikalo vse, kar je nenavadno, se čez dan, ko bo luna v devici, posvetite vsemu, kar je pomembno, da si ne boste kasneje očitali, da ste zamudili določene priložnosti.

DVOJČKA
Za opravke, ki zahtevajo od vas zbranost, se boste sposobni z energijo lune v devici odtrgati od prijetnega srečanja ali zmenka, samo da bi vse zaključili ob pravem času. 

RAK 
Spremlja vas občutek, da boste nekaj opravili zares dobro le, če se boste dovolj zbrali, saj se trenutno nahajate v nekoliko zmedenem obdobju, polnem raznih čustvenih podvigov.

LEV
Razmišljali boste o tistih možnostih, ki jih doslej še niste uporabili, in preden se boste podali v akcijo, boste iskali dodatne potrditve nekoga, ki mu zaupate in je običajno nekaj korakov pred vami. 

DEVICA 
Ne bodite presenečeni, če boste kljub luni v svojem znamenju na področju odnosov obtičali na teoretični zasnovi. V mislih se bo sicer prepletalo veliko domislic, zadržanost pa bo tista, ki vas bo vlekla nazaj. 

TEHTNICA
Končno boste bolj kreativni, vendar nikar, ko se bo potrebo izpostaviti ne ostanite skriti v ozadju.  Razporedite svojo energijo tako, da bo dovolj časa tudi za poglobitve, ki jih potrebujete.

ŠKORPIJON
Zaradi napetega dogajanja vam bo primanjkovalo potrpljenja, še posebej, če boste delovali z neizkušenimi sodelavci, ki vas lahko s svojimi pripombami spravijo v slabo voljo. 

STRELEC
Brez pravega navdušenja boste sprejeli nove zadolžitve, saj vas bo zaradi lune v znamenju device spremljal občutek, da morate biti, ne glede na to kaj se vam plete po glavi bolj odgovorni.

KOZOROG
Na osebnem področju se boste čez dan odločili za grajenje bolj dovršene strukture. Tokrat ne boste z ničimer hiteli, ampak se boste zavedali, da se tudi počasi daleč pride. 

VODNAR
Skozi izkušnje, na katere se boste spomnili, boste z lahkoto sprejeli več dobrih odločitev. Po obveznostih vam bo godila energija lune, ki zvečer prehaja v znamenje tehtnice.

RIBI 
Kljub temu, da vas bodo ves čas opozarjali, da se motite, kritike nikar ne dojemajte preveč osebno in raje neobremenjeno nadaljujte z vsem, kar ste si zastavili pred kratkim.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.