Magazin > Horoskop in Numerologija
9657 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 5. junija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Na trenutke se lahko, če boste imeli občutek, da niste dovolj opaženi počutite bolj negotove kot običajno, kar lahko privede do izbruha, še posebej če vaše potrebe ne bodo izpolnjene.

Čas bo namenjen rasti in začetku novih ciklov. Skušajte s konjunkcijo med Luno in Jupitrom odpreti svoje srce in poskrbeti, da najgloblje želje postanejo realnost. Nagnjeni boste k umetniškemu ustvarjanju ter temu, da prisluhnete drugim. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Med ljubezenskim področjem in delom se bo prepletala zanimiva povezava, ki bo popoldne, ko se bo luna nahajala v dvojčkih prešla v razigrano komentiranje z žgečkljivo vsebino.

BIK 
Nekdo vas bo prepričal o tisti zadevi, v katero sami nikakor niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnim načinom, ki vas bo popolnoma navdušil. 

DVOJČKA 
Pod pritiskom boste delovali neverjetno pogumno, zato se, ko bo potrebno zagrabiti v delo nikar spretno ne izmikajte. Ne računajte na obljube, ki so bile pred kratkim izrečene prehitro.

RAK 
Informacija, ki je boste deležni, vas niti ne bo prepričala, lahko pa prebudi tiste, ki se ves čas intenzivno postavljajo zase. Nikar se ne spuščajte v argumentiranja, saj se lahko razvije konflikt.

LEV 
Nekaj, kar vam predstavlja težavo, boste morali začeti znova, kar vas bo razjezilo. Brez zadržkov in takta boste pokazali, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. 

DEVICA 
Zanimivo razmišljanje vas bo prebudilo in določiti si bo treba določene meje. Znašli se boste predvsem tam, kjer vam bodo znali spoštljivo prisluhniti in se z vami umirjeno posvetovati.

TEHTNICA 
Nekdo vas bo ves čas nerviral s trmo in svojimi principi, kar vas lahko popoldne, ko bo luna v dvojčkih pahne v nezadovoljstvo. Odzvali se boste premišljeno, toda izredno direktno. 

ŠKORPIJON 
Bolj kot običajno boste zapravljivi in z luno, ki prehaja v znamenje dvojčkov zelo komunikativni. Sledili boste tistim korakom, ki so se vam v pozitivni smeri obrestovali že v preteklosti.

STRELEC 
Prilagodite se, saj ste na kariernem področju v zadnjem času naredili prehitre korake. Prihaja tudi nova preizkušnja, s katero boste obnovili svoje znanje na določenem področju.

KOZOROG 
Glede čustvenih zadev bo prisotnih veliko praznih besed in malo dejanj, kar vas lahko pripravi do tega, da začnete odnos počasi bolj skrbno analizirati. Nikar pa ne sklepajte prehitro.

VODNAR 
Pozitivne misli, ki se bodo prepletale v zvezi s prijetnim dogodkom preteklih dni, vas bodo vodile k umirjenim pogovorom.  Kljub temu da vas čaka veliko dela, boste zadovoljni.

RIBI 
Opravljanje, ki bo zaradi lune v dvojčkih nekomu dišalo, zagotovo ni pravi način, da pride do vašega srca in se vam približa. Brez težav boste v službi opravili vse, kar je v vaši pristojnosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.