Magazin > Horoskop in Numerologija
945 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. avgusta 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Znali boste ponuditi nasvet, saj boste zelo dobro razumeli vse, kar vas bo obdajalo.

Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter doslednosti, ki bo prisotna na vseh področjih. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili neposredno. Naj vas ne bo strah, spustiti se tudi preko začrtanih meja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zvrstilo se bo nekaj napornih delovnih in finančnih obveznosti, prav tako vas lahko obremeni, da nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vse vključene zelo pomembno.

BIK 
Srečanje, ki ga načrtujete, se bo zaradi lune v devici prevesilo v resen pogovor, okrepljen s številnimi dejstvi. Na čustvenem področju ne boste najbolj razpoloženi za ljubimkanje.

DVOJČKA
Nekaj, kar vas je skrbelo, bo izpadlo boljše od predvidenega, le potrpežljivi morate biti. Na ljubezenskem področju se počasi podajte naprej v realizacijo, saj boste polni pričakovanj.

RAK 
Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite, zato lahko naredite kakšen korak, ki običajno ni v vaši navadi. Poravnajte stare račune, potrdite, s čimer ste v zaostanku in lažje vam bo.

LEV
Zaradi vpliva lune v devici popazite na to, kako se v službenem okolju odzivate, saj ste na tem področju trenutno v manjši nevarnosti, da se z nekom brez pravega razloga zapletete v resne argumente.

DEVICA 
Postajate vedno bolj muhasti, saj nikakor ne želite nekomu izmed sodelavcev prepustiti vodilne vloge, ne glede na močno utrujenost. Če ne boste odnehali, se vam lahko v slabem smislu kmalu obrestuje.

TEHTNICA
Ne boste najbolj optimistično razpoloženi, čeprav vam je jasno, da se morate z nečim na področju kariere kljub napetemu počutju vseeno čim prej soočiti. Nekaj bi bilo treba spremeniti.

ŠKORPIJON 
Po zanimivem klepetu boste prišli do zaključka, da imate mnogo skupnih točk s tistimi, ki vam lahko pomagajo razumeti določene situacije. Ne pozabite pa nekomu tudi prisluhniti. 

STRELEC 
Doletele vas bodo spremembe pogojev, namesto da se nad njimi pritožujete, jih izkoristite v pravi smeri. Naj vas ne odvrne to, da ste zadnje čase že vsega naveličani.

KOZOROG 
Izredno samozavestni boste zato se lahko z energijo lune v dvojčkih podate v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli udejanjite brez ovir.

VODNAR
V naročje prihaja priložnosti, da uredite skrhane odnose. Sočutna narava vam o podarila več zadovoljstva ter notranje stabilnosti, ki vam bo prav prišla tudi na področju čustev.

RIBI
Začnite se zavedati, da že nekaj dni izgubljate svoj dragoceni čas tam, kjer se vam ne obrestuje. Pazite, če sodelujete z nekom, ki ne razume vaših predlogov, ker razmišlja  drugače. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.