Magazin > Horoskop in Numerologija
625 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. oktobra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Spremljal vas bo občutek, da je vaša dolžnost popraviti nepravičnost, kjer koli jo zaznate.

Mikal vas bo korak na osebnem področju, vendar se najprej skušajte prepričati, ali je vse skupaj tako kot mora biti, da ne boste po nepotrebnem izgubljali energije. Spraševali se boste o pomenu določenih stvari, vendar pravih odgovorov še ne bo na spregled. Najbolj učinkovito boste delovali tisti, ki se boste zakopali v trdo delo in reševanje financ. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zjutraj, ko bo luna še v strelcu, se boste odlično počutili ob povezovanju z zanimivo osebo, ob kateri se prebujajo čustva. Področje ljubezni bo tudi pri tistih v razmerjih prebudilo zadovoljstvo.

BIK 
Če boste ves čas obremenjeni samo s tem, da vas določeni posamezniki ne opazijo, boste težko sklenili mir s sabo. Poskusite razumeti težjo situacijo, ki se bo kmalu razvozlala.

DVOJČKA 
S svojim pozitivnim odnosom do življenja boste dobro vplivali na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v poslovnem okolju. Ne pozabite na nekaj, kar bi morali že pred časom odgovoriti.

RAK 
Čaka vas manjši zaplet, ki se mu boste znali popoldne, ko boste zaradi energije lune, ki prehaja v znamenje kozoroga, veliko bolj stabilni izogniti. Skušajte biti bolj prilagodljivi.

LEV 
Prihaja nekaj nepričakovanih zapletov, zato se, namesto da vztrajate pri svojem za vsako ceno, raje izogibajte prepirom. Področje ljubezni bo podobno prijetnemu vetriču, ki bo lahkoten.

DEVICA 
Pustite se navdušiti, namesto da ves čas tuhtate, kaj bi lahko šlo narobe. Zaupanje vase in v vse, kar se vam dogaja, je tisto, ki prinaša razbremenitve ter pomembne premike naprej. 

TEHTNICA 
Glede nečesa ste se zmotili, kar vas bo presenetilo, saj ste bili popolnoma prepričani, da delate prav. Novi pogoji vam ne bodo najbolj všeč, kljub temu jih skušajte nekako sprejeti.

ŠKORPIJON 
Bodite zjutraj, ko bo luna še v strelcu premišljeni, da ne bodo posledice situacije, ki jo bo zakuhal nekdo drug še bolj neprijetne. Besednemu nesporazumu se lahko iznajdljivo izognete.

STRELEC 
Nekdo, ki nikakor ne bo razumel, kaj želite povedati, bo povzročil, da se boste počutili razdraženo. Ker ne bo dovolj časa za vse, morate pohiteti in se čim prej o nečem posvetovati.

KOZOROG 
S prehodom lune v svoje znamenje boste na področju kariere začeli delovati v veliko bolj produktivni smeri. Priznali si boste, kaj je tisto, kar bi žal morali čim prej spremeniti.

VODNAR 
Nikar samo ne razmišljajte, katere napake se vam ves čas ponavljajo, čas je, da se iz njih začnete učiti. Odnosi se bodo počasi izboljšali, saj boste slej kot prej popustili in se prilagodili.

RIBI 
Nikar ne dovolite, da bi vas v službi dodatno obremenili z novimi nalogami, saj ste preveč utrujeni, da bi lahko sledili. Razložite, kako se počutite, naj bo resnica tista, ki vas bo rešila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.