Magazin > Horoskop in Numerologija
568 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 1. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Obdani boste z velikim intelektualnim potencialom ter željo po tem, da vse, kar je neurejeno, uravnovesite.

Tudi v težkih situacijah boste vztrajali in nadaljevali s svojimi nalogami. Najbolj boste uspešni na področjih, kjer je potrebno biti dosleden in potrpežljiv. Usmerili se boste v reševanje ter urejanje birokratskih zadev, zaradi česa si boste oddahnili. Hiter in bister um bo omogočil, da ničesar ne boste spregledali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Mnenje nekoga, ki je drugačen od vas, vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala, da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer bolj zbrano. 

BIK 
Na področju kariere boste z energijo lune v devici pripravljeni na korak, ki bo od vas dolgoročno zahteval potrpežljivost. Stavite na zaupanje, ki ste ga toliko časa skrbno gradili.

DVOJČKA 
Radi bi v miru premislili in določene zadeve prespali, preden sprejmete večjo odločitev, vendar vas bodo ves čas spraševali, ali ste si že premislili, kar vas lahko notranje močno vznemiri.

RAK 
Dogajanje bo potekalo tako, kot si boste zaželeli. Znali boste poskrbeti zase in za dobro počutje, ki vas bo držalo pokonci tudi v trenutku, ko bo nekdo želel obrniti vaše mnenje v drugo smer. 

LEV 
Slaba volja v zvezi z neuspešno situacijo preteklega obdobja zaključuje svoj cikel. Naj vas ne skrbi preveč, kako se bodo odzvali ostali, saj bo pomembno le, kaj sami čutite. 

DEVICA 
Nekdo, ki bo tokrat bolj zgovoren kot običajno, vam bo s svojimi komplimenti dvignil samozavest, po kateri hrepenite. Pravočasno se odzovite, ter skušajte delovati bolj odprto.

TEHTNICA 
Vse kar ste pred kratkim načrtovali, se lahko zaključi še boljše, če boste znali upoštevati več dejstev, ne le trenutnega občutka. Iskali boste umirjene odnose in razumevanje. 

ŠKORPIJON 
V odnosih boste pokazali drugo plat, saj se boste z energijo lune v devici odločili bolj dosledno preveriti vse faktorje, ki so tesno povezani z napredkom, po katerem močno hrepenite.

STRELEC 
Poskušali boste rešiti zapletene zadeve, kar z energijo lune v devici, ki je praktična in analitično usmerjena ne bo težko. Zavihajte rokave, delujte premišljeno in obeta se vam uspeh.

KOZOROG 
Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirne živce, boste težko skrili, da z materialnim področjem zadnje dni niste najbolj zadovoljni. Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste premagali s športom.

VODNAR 
Pogovorite se z nekom, ki vas vedno znova spomni, da se za drobne malenkosti resnično ni vredno obremenjevati. Sestavite si bolj razgiban scenarij za prihodnje dni.

RIBI 
Če se boste morali podati v reševanje zapletene situacije, vam bo v pomoč produktivno usmerjena energija lune v znamenju device. V večernih urah boste iskali razne potrditve.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.