Magazin > Horoskop in Numerologija
8391 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 10. avgusta

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Z vplivom konjunkcije med Luno in Marsom pričakujte povečano zmogljivost.

Energije bo dovolj, tako fizične kot tudi psihične, zato pojdite v akcijo in ne bodite neodločni. Želje bodo sicer zelo močne, obarvane s strastjo, vendar bo zanje premalo razumevanja, da bi jih lahko popeljali do konca. Ko boste tik pred tem da izbruhnete, se skušajte zadržati. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Vaše obdobje smole, ki vas je spremljala se zaključuje. Ne imejte strahu pred spremembami, seveda pa pred odločitvijo preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi evforičnosti spregledali malenkost. 

BIK

Osvobodite se skritih dvomov glede odnosa in pripravljeni boste na novo poglavje. Zatekli se boste v svet domišljije, kjer bo vse drugače, bolj intenzivno in bolj razgibano kot v realnosti.

DVOJČKA

Zavedati se boste začeli, da ste samo vi tisti, ki lahko naredite nekaj drugače. Vaši najpomembnejši interesi bodo dobro počutje, umirjeni odnosi in aktivno širjenje lastnih obzorij.

RAK

Ne zanemarjajte zdravja ter počutja, vzemite si čas za počitek in kakovostno prehrano. Razvada pa naj bo le še bled spomin. Vse skupaj vam bo lažje, saj luna v znamenju device poudarja področji zdravja in prehrane.

LEV

S svojo predanostjo boste v veliko pomoč nekomu ki je v težavah, predvsem v smeri, kako omiliti stres in ohraniti dobre odnose. Izkoristite idealne razmere, ki vam omogočajo doseči da vas spoštujejo.

DEVICA

Dobra novica vam prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste sposobni. Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju.

TEHTNICA

V službi se bodo pojavile težave z impulzivnostjo, v partnerskem odnosu boste zaradi lune v devici zadirčni. Vzemite se v roke in se raje posvetite načrtom za sproščen večer.

ŠKORPIJON

Modro boste definirali svoje občutke in svojo osebnost. Tudi zaradi tega vas čaka miren dan, poln zanimivih prebliskov. Obveznosti boste samozavestno in korektno izpolnjevali.

STRELEC

Podzavestne blokade, ki so vas ovirale, se lahko z zdravim razumom, ki bo poudarjen zaradi lune v devici sprostijo. Kar na enkrat ne boste gojili nobenih zamer več, lažje vam bo.

KOZOROG

Preko elektronske pošte ali telefonskega pogovora boste prejeli novice, ki vam bodo dale misliti v zvezi s področjem čustev. Možno je tudi pomembno dejanje, ki ga planirate v sebi že nekaj časa. 

VODNAR

Koraki usode bodo bolj odločni in vsekakor bolj pogumni. Nekdo od bližnjih vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Skušajte tokrat prisluhniti in se ne upirajte.

RIBI

Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zabavno, kar vas bo razvedrilo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov in si oddahnili.
 

Komentarjev 1
  • Rita_Rossignol 09:45 10.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦