Magazin > Horoskop in Numerologija
4418 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubezenska čustva bodo stabilna, vi pa močno prepričani vase.

Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti, ki so vas bremenile, saj vas bo ves čas navdihovala prijetna energija. Vztrajno delovanje bo tokrat nagrajeno, vi pa zadovoljni da je končno nekdo opazil kako zelo se že nekaj časa trudite. Pri srcu vam bo zopet toplo, saj vstopamo v obdobje Merkurja v znamenju leva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zbrali boste vso energijo, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje lahko širši publiki pokažete, česa ste v resnici zmožni.

BIK
Svet čustev je lahko bogat, kar bo pomembno spoznanje, ki ga boste gojili ter tekom dne tudi osvojili. Ne pozabite biti tudi bolj razigrani, saj boste s tem povečali svojo privlačnost.

DVOJČKA
Če se znajdete v težavah, nikar takoj ne vklopite panike, ampak najprej vdihnite in si predstavljate, da bi bilo lahko vse skupaj še slabše. Rešitve boste iskali drugače kot običajno.

RAK
Pomembno bo, da se zavedate, da se lahko tudi vam zgodi, da pri osredotočanju misli na nekaj zanemarite stvari, ki so bolj praktične narave. Težnja dokončati začeto bo na prvem mestu.

LEV
Negativne vibracije, ki jih boste začutili, poskusite bolj spretno nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami, ki vas bodo prizadele. Nikar pa se ne spuščajte v besedne dvoboje.

DEVICA
V domačem okolju bo kljub temu, da se bo luna nahajala v biku napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se direktno pogovorili o spornih temah. 

TEHTNICA
Popazite na svoj način komunikacije, saj se boste večkrat znašli v situaciji, ko vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Vztrajnost bo na področju kariere in denarja pravi ključ do uspeha. 

ŠKORPIJON
Pred vami so prijetne priložnosti, zato nikar ne sedite križem rok, saj se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo se bo s pripombami lotil nečesa kar vam že nekaj časa ni najbolj jasno. 

STRELEC
Znašli se boste v neljubi poziciji, saj ste prevzeli nase odločitev, ki ni najbolj enostavna. Žal se ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in nikar preveč ne zavlačujte. 

KOZOROG
Ne spreminjajte odločitev, ki so trenutno niso pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša možnost napredka. Odnos, ki vas obremenjuje, se bo končno premaknil naprej.

VODNAR
Kljub nestrpnosti, morate počakati na novo priložnost, kar bo lažje, če se boste z luno v biku notranje umirili. Na področju ljubezni bo počutje obarvano s pozitivnimi energijami.

RIBI
Nemirno se boste izvijali iz obljub, ki ste jih na zasebnem področju dali pred kratkim. Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje možnosti. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.