Magazin > Horoskop in Numerologija
10925 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. junija 2024

horoskop Profimedia
Obdarjeni s pogumom in notranjo močjo boste sposobni premostiti vse ovire, ki se bodo pojavljale.

Zaradi želje po ekstremnem dogajanju boste sposobni, če bo vse skupaj dolgočasno, v trenutku narediti simpatično dramo. Želeli boste da vas opazijo, pohvalijo ter da se uresničijo skrite želje, po katerih hrepenite. Odzivi bodo na vseh področjih delovanja odločni in samozavestni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Zadovoljni s tem, kar imate, se boste povezali s prijetno energijo lune v znamenju leva ter skozi dan, karkoli boste počeli, poudarjali hvaležnost. Tudi če ne bo steklo gladko, ne boste odnehali.

BIK 

Zakaj bi se zaradi neuspešnega poskusa prenehali boriti v ljubezni. Še lahko najdete skupni jezik, tudi strasti bodo z energijo lune v levu zopet spregovorile, in sicer v zelo navihani smeri. 

DVOJČKA

Energija lune v levu bo prebudila veliko moči in samozavesti. Nekdo vam bo pokazal, zakaj vas tako zelo spoštuje. Dvignjen ego bo odlična zasnova pri tistih, ki se o nečem ne znate odločiti.

RAK 

Skušajte, ko vam ne bo povsem jasno, kaj nekdo od vas pričakuje, brati tudi med vrsticami. Po telefonskem pogovoru boste še bolj neodločni, zato raje počakajte na bolj ugoden trenutek. 

LEV 

Zaradi močne energije lune v svojem znamenju ne boste čutili potrebe po lenarjenju. Želeli boste biti čim bolj dejavni in produktivni, še posebej tam, kjer se bodo ostali umikali.

DEVICA

Vse, kar vas čaka na področju kariere, boste hoteli urediti po svoje. Pri tem vas ne bo nihče oviral, ker vas bodo sodelavci in nadrejeni zaradi pretekle dobre izkušnje zelo spoštovali.

TEHTNICA

Tisti, ki vas bodo pohvalili, si bodo v prihodnje v vaših mislih zaslužili posebno mesto. Mnenje sodelavcev in prijateljev vam bo veliko pomenilo, ker bodo končno razumeli, kaj ste dali čez. 

ŠKORPIJON

Prebudil se bo nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega, zato boste na vsakem koraku poizvedovali in spraševali. Na področju financ se nikar ne prepuščajte spontanosti.

STRELEC

Nikar ne nasedajte volji drugih, tudi če trenutno nimate dovolj moči, da bi udejanjili lastne ideje. Previdno delujte,  če se soočate z več osebami, saj vas spremlja nervozna energija.

KOZOROG

V ljubezenskih odnosih skušajte bolj zaupati, saj vas kmalu čakajo zanimive  in strastne priložnosti. Hoteli boste preskusiti nekaj zanimivih idej, samski pa se boste sposobni bolj izpostaviti. 

VODNAR

Ideje, ki vam bodo prišle na misel ne bodo povsem praktične, toda če jih boste malo prilagodili in bolj zaupali vanje, se bodo v prihodnjem obdobju morda celo odlično obnesle. 

RIBI 

Luna v levu prebuja optimizem, zato si na ves glas priznajte, da je v bistvu škoda energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo v prihodnosti na področju dela narobe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.