Magazin > Horoskop in Numerologija
10605 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 11. oktobra 2022

astrologija, horoskop
Trmasta prepričanja in razni težki vzorci vas vodijo le v zaplete, zato skušajte delovati bolj prilagodljivo.

Energija vas bo popeljala na tiste kraje, kjer se znate skladno zliti z dogajanjem. Dovolite čutni energiji, da vas polepša ter da razbremeni vaše misli. Privoščite si užitke, takšne in drugačne, saj se bodo odlično dopolnjevali z vašim počutjem. Naj bo v vašem srcu iskren odsev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Najbolj vas bodo jezile zadeve, ki jih morate preložiti ali premisliti o njihovi realizaciji. Bolj budno boste delovali v okolici, kjer bodo številni posamezniki spremenljivega počutja.

BIK
Prihaja občutek, da ste točno tam, kjer si želite biti. Luna v vašem znamenju bo prebudila najbolj prijetno plat osebnosti, zato se boste pozitivno odzivali, kjerkoli se boste pojavili.

DVOJČKA
Sodelavec, ki ni zadovoljen s sabo, bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom. Brez pravega razloga se lahko vse skupaj zaplete. 

RAK 
Zalotili se boste, da se prepogosto ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Sestavite se in spremenite trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov.

LEV
Sprejmite priložnost, ki se pojavlja zaradi energije lune v biku. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste za uspeh morali boriti.

DEVICA 
Na plano prihaja nekaj, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda sedaj se bo vse skupaj razvijalo povsem drugače, vsekakor bolj ugodno ter morda tudi finančno donosno. 

TEHTNICA 
Imate dovolj moči, da se soočite, saj se nekaj pomembnega razpleta v vašo korist, tudi glede denarja. Če se trdno odločite za eno rešitev, vztrajajte pri odločitvi in nikar preveč ne omahujte.

ŠKORPIJON
Določeno situacijo bo treba opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso želeli podpreti. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.

STRELEC 
Zagrabi vas lahko panika, saj stroški naraščajo. Nečemu se morate odpovedati, saj ne sodi v nujne nakupe. Več časa posvetite praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati.

KOZOROG
Nov pogled na pomembno situacijo, ki ga prebuja vpliv lune v biku, vas bo ponesel v načrtovanje. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe.

VODNAR 
Spoznali boste, da trenutna ljubezenska zgodba navdihuje s pravo energijo. Z luno v biku se boste najboljše počutili v domačem okolju, kjer vam bodo vsi skupaj zelo naklonjeni.

RIBI 
Nečesa preprosto ne razumete, zato se potrudite, da bi se izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ego, kar pa ne bo najbolj enostavno.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.