Magazin > Horoskop in Numerologija
1118 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. avgusta 2024

horoskop Profimedia
Poskusite delovati z majhnimi koraki in naj vam ne bo nerodno, če se v določeni situaciji ne znajdete sami.

Obdani boste z novimi informacijami, ki jih je treba obdelati ter odločitvami, ki vas bodo v trenutku prebudile. Večina stvari in odločitev bo odvisna od zadnjih podrobnosti, ki jih boste urejali, preden boste nekaj zaključili. Če ne boste dovolj motivirani, se obeta nekaj težavic z zbranostjo in vztrajnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Utrujeni boste in naveličani, ker ne boste imeli energije, da bi se odzivali na razne provokacije. Nekoliko vas bo zmedel občutek, da se določene stvari preprosto preveč vlečejo. 

BIK

Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju škorpijona, boste napeti in nepredvidljivi, zato se raje umaknite v svoj kotiček in prosite ostale, da vas pustijo pri miru.

DVOJČKA

Postajate vedno bolj praktični, kar bo nekoga izmed sodelavcev razvedrilo, saj bo pričakoval, da boste nekaj težavnega naredili namesto njega. Prebudil se bo ponos.

RAK

Nekaj pomembnega boste intenzivno zaznali skozi pogovor o neobičajni temi, ki bo sprva napet, nato pa se bo razvozlal v prijetni smeri. Na čustvenem področju se približajte dejstvom.

LEV

Polni energije boste povsod poskrbeli, da bo zabavno, toda nikar ne delujte preveč brezglavo, saj vas čaka še nekaj pomembnega, na kar se boste morali intenzivno osredotočiti. 

DEVICA

V dan, ki ga bo spremljal prehod lune iz vodnega v ognjeno znamenje, boste zakorakali neutrudljivi. Ne bo vas motilo, da je pred vami veliko obveznosti ter radovednih obrazov, ki pričakujejo odgovore.

TEHTNICA

Nikamor se vam ne bo mudilo, zato si boste privoščili več časa za premislek, kako se na področju kariere in denarja, kjer ste v zadnjem času malce v zaostanku, pomakniti naprej. 

ŠKORPIJON

Zadeve se bodo začele postopoma sestavljati, zato boste na vseh področjih začeli delovati bolj umirjeno. Če se boste znali usmeriti k pravim stvarem, boste zagotovo imeli zadnjo besedo.

STRELEC

Všeč vam bo občutek, da so se stvari končno zavrtele v pravo smer, in sicer v najbolj odločilnem trenutku, ko ste že mislili obupati. Skušajte ostati osredotočeni predvsem na bistvo.

KOZOROG

Priložnost, o kateri že dlje časa po tihem razmišljate se bo dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu prebudila nepričakovano, zato pazite, da se boste, ko bo to potrebno odzvali. 

VODNAR

Nikar ne bodite dopoldne, ko bo luna še v znamenju škorpijona preveč nestrpni, saj bi lahko z nervoznimi koraki spregledali nekaj pomembnega. Razmislite, ali si nekdo zasluži vašo pozornost.

RIBI

Misli se bodo ustavljale pri osebi, ki vas že nekaj časa vznemirja. Srečata in pogovorita se lahko še prej, kot ste predvidevali, zato nikar ne prebujajte razočaranja in pesimističnega pogleda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.