Magazin > Horoskop in Numerologija
11280 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 13. junija 2023

Horoskop.si Horoskop.si
Nad skupinskim delom ne boste najbolj navdušeni, dan bo ugoden za osebne izzive, pazite le, da ne boste tekmovali proti lastnim mejam.

Bodite drzni in samozavestni ter se ne ozirajte na negativne vibracije. Spoznajte in raziščite vse, čemur ste se izogibali. Naj vas ne skrbi predanost. Dovolite, da disciplina pride sama po sebi, kadar koli bo potrebna. Pravzaprav vam dejstvo da delate napake, zagotavlja svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Preko zanimivih situacij, ki se bodo odvijale, boste prišli do zaključka, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, ter tudi srečen konec. Izborili se boste za nekaj pomembnega ter zanimivega.

BIK 
Nečesa zaradi drzne energije lune v ovnu ne boste mogli rešiti na način, ki vam je blizu. Nekaj, kar vam ni všeč bistveno vpliva na osebno situacijo, zato se čim prej soočite. 

DVOJČKA 
Ostanite na trdnih tleh, saj imate le tako možnosti da dosežete vse kar ste si pred kratkim zastavili. Po srečanju, ki se bo odvilo naključno, boste ugotovili, katera je prava pot.

RAK 
Težko se boste prilagajali in zadrževali, posebno v odnosih z nadrejenimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa. Spremlja vas občutek, da vam namenoma mečejo polena pod noge.

LEV 
Opozorili vas bodo, da morda pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku bistvenih sprememb. Poskusite se umiriti, saj se bodo odvijale dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z zanesljivostjo. 

DEVICA 
Razveselila vas bodo presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa. Težave z zdravjem in počutjem, ki ste jih bili deležni bodo počasi izzvenele, saj boste v družbi zelo zadovoljni.

TEHTNICA 
Zaradi energije lune v ovnu ne bo dovolj časa za vse opravke, čeprav dobro veste, čemu bi morali podariti prednost. Poskusite z majhnimi koraki prodreti naprej, poiščite nasvet, ki bo pozitiven.

ŠKORPIJON 
Nikar si zaradi majhne napake ne dovolite po nepotrebnem spodbujati slabih občutkov o sebi ter o svojih sposobnostih. Močnejši ste kot se zavedate, na kar vas bo opozoril tudi nekdo od sodelavcev.

STRELEC 
Na vrata trkajo zadnji atomi preteklosti, kar bo logična posledica nerešene situacije, za katero ste bili prepričani da je za vami. Proti večeru vam bo uspelo najti zanimivega sogovornika.

KOZOROG 
Zaradi energije lune v ovnu boste vedno bolj nepotrpežljivi, saj boste želeli vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo ravnajte s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.

VODNAR 
Ne morete vnaprej postoriti vsega, čeprav se trudite. Vprašajte se, kaj je pravi razlog za razne zaplete in dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor.

RIBI 
Če se pripravljate na večji nakup vas lahko za trenutek zagrabi panika. Ne bo vam težko na hitro pripraviti novega načrta ali se pozanimati glede zadev, kjer imate občutek, da ste obtičali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.