Magazin > Horoskop in Numerologija
9656 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 14. decembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Finančnim zadevam se bo zelo težko izogniti, potrebno se bo soočiti.

Zelo skrbni in pazljivi boste pretehtali prav vsako možnost, tokrat ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti. Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste znali v domačem okolju pričarati prav prijetno vzdušje. Dišala vam bo okusna, vendar močna kalorična hrana. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub vplivu lune v biku boste površni, kar je lahko nevarno, posebno pri pomembnem sodelovanju. Glede zasebnih odnosov popazite, saj na vas vpliva energična oseba, ki vam ni preveč naklonjena.

BIK 
Pred vami je prijeten ustvarjalen dan, ki ga bo še polepšala luna v biku. Naužite se tople energije in jo uporabite za hitrejše doseganje svojih ciljev. Pogum lahko izkoristite na ljubezenskem področju.

DVOJČKA 
Veliko bo priložnosti da se pomaknete bližje k cilju. Pogumno, drzno in samozavestno boste dosegali uspehe. Prenesite nekaj zagona in dobre motivacije še na tiste, ki vas obkrožajo.

RAK 
Čim prej odgovorite na sporočilo, ki vam vzbuja čudne občutke. Le tako lahko nadaljujete v pravem in stabilnem slogu. Ne razburjajte se po nepotrebnem, temveč poiščite svoj mir.

LEV 
Nečesa si še vedno ne morete privoščiti, predvsem zaradi zamud pri izplačilih. Pretehtajte vse razloge za in proti, saj boste z luno v biku spoznali, da so tudi malenkosti lahko vir dobre volje.

DEVICA 
Potrebujete spremembo, ker ste se preveč zapletli v ene in iste situacije. Z ugodno energijo lune v biku si boste končno oddahnili, saj se bo marsikaj zgodilo boljše kot doslej.

TEHTNICA 
Na ljubezenskem področju se najprej izognite ljubosumju. Šele ko boste to storili, boste začeli z luno v biku na celotno situacijo gledati popolnoma drugače, bolj optimistično.

ŠKORPIJON 
Prijetne energije lune v znamenju bika bodo omogočile prave premike ter ustrezne dogovore. Danes boste zelo strastni, nad čemer bo še najbolj navdušena ljubljena oseba. 

STRELEC 
Kar je najtežje in navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo najboljše in najbolj privlačno. Na področju čustev se vam bo nepričakovano posrečilo osvojiti osebo, o kateri že dolgo sanjate.

KOZOROG 
Vibracije lune v biku bodo ugodne. Vaša kondicija se bo izboljšala, zato si privoščite kakšno športno dejavnost. Imate vse razloge za dobro voljo, zato se nikar ne zapirajte v svoj svet.

VODNAR 
Sedaj je pravi čas za razmišljanje o konkretnih premikih. Izkoristite energijo lune v biku, ki prebuja doslednost in stabilnost in naredite prave korake v tisti smeri, ki obljublja zaslužek.

RIBI 
Najbolj bo na področju kariere in denarja trpel vaš ego. Predvsem na osebnem področju bo nekoliko težje prilagoditi se določenim ljudem, ki razmišljajo drugače. 

Komentarjev 1
  • Dexter_Bixler 14:58 14.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦