Magazin > Horoskop in Numerologija
931 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16, julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ne pričakujte enostavnih rešitev, čeprav bo na začetku marsikaj izgledalo zelo enostavno.

Na področju ljubezni boste hrepeneli po strasti in navadnem dogajanju, vendar sami ne boste vložili dovolj energije. Pazite, da boste v kočljivih situaciji iskreno odreagirali, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro ujamete v past. Zmede misli bodo na ljubezenskem področju prebudile razne dvome, ki pa jim nikar ne podlezite, najprej se o njih prepričajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Premislite, če ne bi bilo bolj smotrno zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona kočljivo zadevo, ki se vam je pripetila, zamolčati in se sprijazniti, da bo breme, ki ga zaznavate samo vaše. 

BIK 
Delovali boste skozi prizmo premišljenih korakov, zato lahko pričakujete zanimive priložnosti in iskrene komplimente. Samskim bo pri spletnem pohajkovanju naklonjena strastna energija lune v škorpijonu.

DVOJČKA 
Dan bo več kot primeren, da na čustvenem področju naredite tisti korak, o katerem že dlje časa razmišljate. Skušajte ohraniti svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti. 

RAK 
Oseba, ki ji ni vseeno za vas, vam bo priskočila na pomoč, takrat ko boste to najbolj potrebovali. Preveč razmišljate o določenih stvareh, ki so za ostale v resnici precej enostavne. 

LEV 
V zadnjem hipu boste z nepredvidljivo energijo lune v škorpijonu spremenili načrte ter se odločili, da zaključite nekaj, kar ste si pred kratkim zastavili. Za ljubezenske zgodbe ne boste našli časa.

DEVICA 
Vezani boste okrepili medsebojne vezi, ter se z luno v škorpijonu naučili prisluhniti v pravem pomenu besede. Z veseljem boste tudi zapravljali, kar vas bo v tem trenutku močno osrečevalo.

TEHTNICA 
Pojavila se bo čudna negotovost, na trenutke vas bo zajel nemir, najlažje pa ga boste umirili v domačem okolju. Nakopičene misli lahko zaradi napete energije ob nepravem trenutku izbruhnejo na plano.

ŠKORPIJON 
Skušajte biti kljub luni v svojem znamenju bolj previdni, saj nekdo, ki mu sicer zaupate, do vas ne bo najbolj iskren. Razveselilo pa vas bo, da se vam bo odprlo nekaj novih finančnih možnosti.

STRELEC 
Ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato vam bo romantično dogajanje, ki ga bo prebudila luna v škorpijonu še dolgo ostalo v lepem spominu. Končno lahko za nekaj časa pozabite na obveznosti.

KOZOROG 
Odprite se in bodite spontani, še posebej tam, kjer vas bodo spraševali, kako se odločiti. Poslovna storilnost bo razlog za dobro voljo in vztrajno delovanje nad povprečjem.

VODNAR 
Vse, v kar že dlje časa verjamete, se vam bo kmalu obrestovalo, še posebej na področju financ, zato nikar ne mislite, da ste na napačni poti, čeprav vas tokrat nihče ne bo podprl.

RIBI 
Nekatere odločitve se vam ne bodo zdele smiselne, vendar boste zaradi vpliva lune v škorpijonu preveč zapeti v svoje vzorce, da bi komu ponudili svojo razlago ter povzeli svoja stališča. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.