Magazin > Horoskop in Numerologija
1027 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 17. septembra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Preden se za nekaj pomembnega odločite, se zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom, ki ustvarja nerealna pričakovanja, trikrat prepričajte.

Poudarjali boste čutne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se umika iz obzorja. V čustvenem smislu boste želeli več smiselnih ter intenzivnih poglobitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav boste s težavo nekomu razložili, kaj želite spremeniti, se bo izkazalo, da je bilo vredno truda. Marsikateri odnos se bo znašel v veliko bolj razigranih energijah kot v preteklih dneh.

DVOJČKA
Nekdo se bo želel v službi z vami malce poigrati, vendar ne dovolite, da se spusti preko začrtanih meja. Ne bodite tako raztreseni in zmedeni, saj se lahko nekaj pomembnega zgodi mimo vaših oči.

BIK
Z energijo lune v ribah si boste želeli navezati tesnejše stike in se o vsem kar vas bremeni pogovoriti. Samski biki in bikice boste deležni na spletu veliko prijetnih priložnosti.

RAK
Treba bo poiskati čas za umirjen pogovor, saj lahko v nasprotnem primeru zaradi različnih interesov  izbruhnejo zoprni konflikti. Priporočljivo je, da se zvečer sprostite in uživate.

LEV
Priznati si boste morali, da imate premalo časa, da bi se posvečali nekomu, ki je ves čas obremenjen s sabo in svojimi težavami. Energija luna v ribah bo prebudila dober občutek.

DEVICA
Ko boste odločno sprejeli določen sklep, bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kar vas navdušuje že dlje časa, vendar vam je manjkala informacija, ki prihaja v vaše naročje.

TEHTNICA
Nikar ne pričakujte, da boste imeli glavno besedo, ker vas bodo zaradi energije lune v ribah vsi želeli speljati na drugo pot. Manj kot bo besednih trenj, manj težav bo v kasnejših dneh.

ŠKORPIJON
Dovolili si boste, da vas bodo čustva spodbujala k temu, da začnete delovati bolj sproščeno. Tisti, ki vas obdajajo, vas bodo presenečeno opazovali in skušali razumeti kaj se z vami dogaja.

STRELEC
Če se vi dobro počutite v določenem odnosu, je to vse, kar je pomembno, zato izpustite razne komentarje in pripombe tistih, ki vedno najdejo nekaj, kar hitro postane kamen spotike. 

KOZOROG
Uredite svoje področje nato pa se umaknite nekam, kjer se imate lahko lepo, ne da ves čas za sabo vlečete misli, obremenjene z delovnimi nalogami in finančnim stanjem.

VODNAR
K sreči se bodo mnoge stvari, ki so vas pred kratkim pripeljale do zoprne situacije, z energijo lune v znamenju rib spremenile na bolje. Misel na preteklost boste sposobni izpustiti.

RIBI
Najprej premislite o vseh podrobnostih, saj boste morali počasi postati malce bolj previdni. Razjezilo vas bo, da se določene zadeve zopet ne razpletajo tako, kot bi si želeli. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.