Magazin > Horoskop in Numerologija
12514 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 18. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Brez potrebe vas je že nekaj časa strah, da bi se tisto, kar je za vas pomembno slabo končalo.

Če si boste dovolili, lahko energija, ki vas bo obdajala, izzove pozitivne občutke, veselje, navdušenje in prebudi samozavest. Pravila in pogoji vas lahko utrudijo, zato se postavite zase in vztrajajte pri zadevah, ki so že preverjene. Čas je, da se učite na napakah ter da osebno napredujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Situacije, ki bodo zahtevne, vas bodo privlačile, saj boste tekmovalno usmerjeni in pripravljeni ne glede na vse vztrajati do končne točke. Zanimalo vas bo tudi, kako izboljšati finance.

BIK 
Luna v škorpijonu bo prebujala strasti na vsakem koraku ter vas vodila k tistim stvarem, ki ste jih v zadnjih dneh morda spregledali. Lažje vam bo, če si boste dovolili spontanost.

DVOJČKA 
Nekaj, kar vam veliko pomeni ne bo ravno veselo, vendar pa se lahko z energijo lune v škorpijonu kljub temu soočite. Na koncu boste prišli do spoznanja, da ste osebnostno zelo zreli. 

RAK
Sodelavci bodo v ključnem trenutku nepopustljivi, sami pa ne boste našli rešitve, zato se vam obeta nekaj notranjih napetosti. Na čustvenem področju se ponavlja zgodba, ki nima prave osnove. 

LEV 
V ljubezni je napočil trenutek, da poskrbite, da bodo nejasna vprašaja dobila ustrezne odgovore. Zaživel bo načrt, ki vam lahko v dolgoročnem smislu pomaga izboljšati stanje na računu.

DEVICA 
Odločitev, ki jo boste sprejeli, vam bo pomagala razrešiti nekaj pomembnega, a ne zanašajte se samo nanjo, saj bo v smislu zaključka treba razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju. 

TEHTNICA 
Z energijo lune v škorpijonu boste na področju dela neodločni, saj se neprestano prebuja občutek, da niste na tisti poti, ki si jo želite. Pomanjkanje psihičnega ravnovesja vodi v utrujenost.

ŠKORPIJON 
Ni dovolj, da znate poskrbeti le za pomembne opravke, treba se bo posvetiti tudi vsakodnevnim malenkostim. Ker se bo veliko dogajalo, boste v notranjosti bolj nemirni.

STRELEC 
Določenih dejstev nočete povedati po pravici, saj vas je v notranjosti strah posledic. Občutili boste veliko nakopičene energije, ki pa je ne boste sposobni sprostiti tako, kot vam ustreza.

KOZOROG 
Zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona bo koncentracija, ko bo treba poiskati logično rešitev, na vrhuncu. Ne zamudite enkratne priložnosti, da bi naredili nekaj, kar vas mika. 

VODNAR
Zaradi razdražljivosti, ki jo bo prebudila luna v škorpijonu, boste vsak komentar, tudi če bo dobrohoten doživljali v negativni smeri. Vprašajte se, kaj vas v resnici muči, in se soočite.

RIBI 
Na področju odnosov, kjer se nahajate v fazi razčiščevanja, bo treba narediti še kakšen majhen korak. Zadeve, ki so do sedaj stale, bodo počasi zrele za ugoden zaključek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.