Magazin > Horoskop in Numerologija
11562 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 2. julija 2024

Astrologija Google
Pazite se zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Uranom zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili dneva.

Pričakovanja bodo velika, tolerance tokrat ne bo na spregled. Morali boste sprejeti, kar se vam ponuja. Najboljše stvari in rešitve bodo rezultat sodelovanja in ne konfliktov ter napačnega argumentiranja. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika, se lahko zanesete na svojo intuicijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Če se boste odločili za manjši odklop, bo to popoldne, ko luna preide v znamenje dvojčkov odlična ideja v smeri, da se popolnoma sprostite ter odmislite vse resne stvari. 

BIK
Končno se boste lotili stvari, ki ste jih sicer želeli še odložiti, vendar vas bodo v ozadju preganjale s svojo težino. Namenite več pozornosti komunikaciji, ki bo tokrat zavidanja vredna.

DVOJČKA 
Približujejo se situacije, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Morda vas bodo bolj pogumni sodelavci spodbudili, da uresničite najbolj drzne zamisli, ter si dovolite tudi kakšen korak čez rob. 

RAK 
Umirjeno delovanje, ki bo prisotno dopoldne, ko se bo luna še nahajala v biku, vam bo zagotovilo več energije in življenjske moči. Prav tako se boste razveselili manjšega presenečenja. 

LEV 
Z iznajdljivim pristopom boste uspeli rešiti zadevo, s katero se že dlje časa trudite. Pomislite bolj intenzivno nase in se sestavite v tisti smeri, ki vam nudi več spontanosti.

DEVICA 
Dana situacija se bo popoldne, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov, spremenila, vendar vam preveč ohlapna energija ne bo najbolj všeč, zato boste iskali svoje rešitve. 

TEHTNICA 
Končno boste občutili, da je nekaj, v kar ste dvomili prava izbira. Z veseljem boste odstopili od povprečja, ter doživeli nekaj neverjetnega, tudi na ljubezenskem področju. 

ŠKORPIJON 
Začutili boste navidezno blokado, saj vas bo preplavil občutek, da nekdo ni iskren do vas. Poskušajte biti kljub raznim besednim zapletom pozitivno naravnani, ter zaupajte vase. 

STRELEC 
Prijatelji vas bodo s hudomušnim nasmeškom dvignili iz spečega stanja, v katerem preveč premlevate o nepomembnih rečeh. Čeprav boste odreagirali burno, vam bo vse skupaj všeč.

KOZOROG 
Vse boste storili, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja drugih, saj vam bo zelo pomembno, kakšen vtis boste v določenem krogu, povezanem s področjem kariere, naredili. 

VODNAR 
Ker se vam bodo odprla nova obzorja na poslovnem področju, boste veliko lažje kot običajno prešli iz besed na dejanja. Privlačile vas bodo dejavnosti, ki vključujejo svobodno izražanje.

RIBI 
Ko se boste znebili čustvenega bremena, povezanega s preteklostjo, boste lažje zadihali. Za tisto, kar vam veliko pomeni in vam je zelo pri srcu, se boste pripravljeni boriti. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.