Magazin > Horoskop in Numerologija
774 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 20. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Vzemite si čas, ter razmislite o stvareh v življenju, ki jih želite raziskati, ki jih želite početi, o semenih, ki jih želite v prihodnjem obdobju posejati.

Skušajte se bolj poglobljeno približati določenim dejstvom, ki vplivalo na delovanje na področju čustev. Delovali boste nekoliko bolj nežno in bolj ranljivo. Imeli boste željo, postaviti močnejše zidove, da bi se zaščitili. Lažje se boste prilagodili svojim čustvenim potrebam. (Vir: Horoskop.si)
 
OVEN 
Nenavadno resni ter zadržani boste, vendar se ne obremenjujte preveč, saj se bo vse, kar je za vas v tem trenutku pomembno razpletlo v takšni smeri, ki vam bo pisana na kožo.

BIK
Po svoji poti, še posebej čustveni boste z luno v znamenju rib zakorakali zelo pogumno. Naklonjene vam bodo tudi ljubezenske iskrice, ki bodo nepričakovano presenečale.

DVOJČKA
Želeli boste posegati po najboljših rezultatih, zato boste znali delovati diplomatsko. Tudi na področju denarja se boste znali z umirjeno energijo lune v ribah usmeriti v prave odločitve.

RAK 
Pozornost, ki jo boste namenili specifični zadevi vas lahko za nekaj časa obremeni, vendar kljub temu ne bodite nestrpni. Skušajte se s prijetnimi mislimi odklopiti od negativnosti.

LEV
Kljub umirjenim vibracijam lune v znamenju rib boste napredovali na področju kariere in glede finančnih opravkov. Čim prej morate priti določeni zadevam do dna, ter jih razčistiti. 

DEVICA
Ko boste želeli v službi nekoga obdolžiti, se najprej po tihem vprašajte, če bo nekdo to prenesel brez posledic, da si ne boste po nepotrebnem nabrali zoprnih ter nerešljivih zamer. 

TEHTNICA 
Pojavi se lahko čustvena ohladitev, vendar se nikar preveč ne spuščajte predaleč, saj vas lahko luna v ribah popelje predaleč v tiste globine, ki si jih nikakor ne boste znali razlagati.

ŠKORPIJON 
Izredno dober spomin uporabite v smeri, da se spomnite nečesa, kar vas lahko reši na področju kariere. V medsebojnih odnosih si boste tokrat dovolili več, kot si dovolite običajno.

STRELEC 
Veliko se boste ukvarjali s prijateljskimi odnosi, tkali boste prijetne vezi. Z energijo lune v znamenju rib si boste želeli nečesa prijetnega. Ne pozabite nekomu, ki čaka na odgovor vrniti klica.

KOZOROG
Čeprav ne boste najbolj razpoloženi, se ne boste obremenjevali s tem, kako vas dojema okolica. Premikajte se z manjšimi vendar vztrajnimi ter bolj pogumnimi koraki.

VODNAR
Tokrat se boste v vsakem okolju lažje sprostili, saj boste kljub luni v znamenju rib navihani in razigrani. Vse se bo odvijalo hitreje, kot ste predvidevali, kar vam bo zelo všeč. 

RIBI
Odklonite druženje, ki vas močno vznemirja, saj zaradi lune v svojem znamenju ne boste razpoloženi za razna argumentiranja. Nagajajo vam temačne misli, ki se jih ne boste mogli znebiti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.