Magazin > Horoskop in Numerologija
2659 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 21. decembra 2021

Horoskop.si Horoskop.si
Vstopate v delovno, motivirano ter čustveno bolj hladno obdobje.

Postavljati si boste začeli velike načrte, vendar uresničljive, zato se bo vsak vložen trud še kako obrestoval. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, le tako boste lažje in bolj spretno prebrodili bitko s svojim egom, ki bo večkrat prikukal na plano. (Vir: Horoskop.si

OVEN 
Na poslovnem področju bo zaradi lune v raku manj težav, saj končno gre po načrtih, ki ste si jih zamislili. Tudi na drugih področjih imate možnosti. Lahko se splete zanimiva ljubezenska zgodba.

BIK 
Pomembno je, da se odprete sočutni energiji, ki vas bo danes zasledovala. Čeprav ste raje v bolj delovnih energijah, vam današnji vpliv lahko koristi, saj vas spodbuja k prilagajanju.

DVOJČKA 
Veliko se bo dogajalo na področju ljubezni in težko se boste uprli neustavljivi strasti. Bolj poglobljeno boste razmišljali o partnerstvu, svoji vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju.

RAK 
Na poslovnem področju vas čaka soočenje s trdimi energijami. Čeprav se vse skupaj ne bo odvijalo po pričakovanjih, dan nikakor ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, in iskreno odgovarjajte.

LEV 
Na poslovnem področju prihaja situacija, katero boste morali čim prej sprejeti. Današnji dan bo poln zanimivih informacij in vaša naloga, da boste pri sebi naredili intenzivno analizo. 

DEVICA 
Ko boste sprejeli dinamično energijo bo zadeva, ki jo načrtujete zelo uspešna, saj se boste s hitrimi premiki sposobni prebiti v ospredje ter dokazati da zmorete tudi težje dele naloge.

TEHTNICA 
Z luno v raku ne boste najbolj zbrani, zato težje in zahtevne opravke preložite. V nasprotnem primeru bi se lahko odzvali zelo negativno, saj boste preveč nepotrpežljivi.

ŠKORPIJON 
Znašli se boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja. Kljub temu pričakujte zaradi lune v raku nekaj nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile. Več previdnosti tokrat ne bo odveč.

STRELEC 
Nekdo vam bo nekaj zaupal, toda kljub temu še ne boste najbolj prepričani ali lahko popolnoma zaupate. Ni druge možnosti, kot da se odkrito pogovorite, izpostavite dejstva in sprejmete pogoje. 

KOZOROG 
Zaradi lune v raku, se bo težje osredotočiti in zbrati, misli vam bodo uhajale iz enega področja na drugega. Poiskati boste morali vzrok za svoje počutje in ga čim prej razrešiti. 

VODNAR 
Spoznali boste, da se še vedno lahko izkažete na poslovnem področju, čeprav imate občutek, da so vas nekateri sodelavci z neiskrenimi koraki prehiteli. Nekdo vas ves čas budno opazuje. 

RIBI 
Malce boste neodločni, prihaja občutek, da je vse obviselo v zraku. Nič ne bo popolnoma določeno, zato se ne obremenjujte z nastalo situacijo, ki je boste deležni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.