Magazin > Horoskop in Numerologija
951 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 23. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Osredotočeni boste na ustvarjanje miru in harmonije.

Prav tako kot skladnost boste iskali tudi dobre priložnosti, da se lahko povežete s svojo podzavestjo. Čeprav boste na poti k zadovoljstvu večkrat nihali, ne pozabite, da morate zaupati vase ter v svoje sposobnosti in verjeti, da vam nekaj pripada. Nič vas ne bo spravilo v slabo voljo, saj boste delovali premišljeno, obdani z ljubeznivo energijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju, bo vse skupaj lahkotno, saj boste počeli točno to, kar si boste želeli, nato prihaja zmedena energija, ki vas lahko napačno usmeri.

BIK 
Veliko zaznav, v katere boste v enem trenutku popolnoma prepričani, se lahko v drugem trenutku obrne v popolnoma drugo smer. Skušajte ostati kljub vsemu stabilni ter prilagodljivi.

DVOJČKA 
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru o pomembnih zadevah, saj boste veliko bolj pripravljeni kot ostali. Če boste zaupali vase, boste premostili vse ovire.

RAK
Čim prej raziščite nekaj, kar vas v notranjosti vznemirja in je povezano s stanjem v domačem okolju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so možnosti za finančni napredek.

LEV 
Obveznosti, ki so vas še pred kratkim plašile, se bodo uskladile, zato se boste z veseljem usmerjali k postavljanju večjih ter bolj donosnih ciljev za bližnjo prihodnost. 

DEVICA
Iskanje somišljenikov bo vse bolj pogosta misel, zato se usmerite v dejanja ter se skušajte odpreti. Spremembe na ljubezenskem področju vas lahko v notranjosti močno obremenijo.

TEHTNICA 
Premislite, če je vredno, da se neprestano dokazujete, vprašajte se, ali bi morda bilo bolj smotrno izbrati individualno pot. Nekdo bo prepričan, da boste brez pripomb sprejeli njegova stališča.

ŠKORPIJON 
Kaj, če bi se, namesto da neprestano nasprotujete, prilagodili vsemu skupaj. Pomembno bo, da popoldne, ko se bo luna nahajala v ribah, izpustite manjše dvome, ki vas le zavirajo.

STRELEC
Dopoldne, ko bo luna v vodnarju boste polni raznih igrivih domislic, zato boste potrebovali več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki vas čakajo na mizi. 

KOZOROG
Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju. Neiskrenost nekoga bo tista, ki vas bo po tihem ves čas vznemirjala in vam ne bo dovolila sproščenosti.

VODNAR 
Zmotilo vas bo, da vas zadnje čase nihče ne pohvali, čeprav dosegate odlične rezultate. Morda je razlog le v zavisti. Vzemite si še nekaj časa, preden se z nekom soočite.

RIBI 
Nekaj, kar ste pred kratkim spoznali, boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z navdušenjem. V medsebojnih odnosih sočutno prisluhnite, ter svetujte po svojih najboljših močeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.