Magazin > Horoskop in Numerologija
351 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 29. oktobra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Prišli boste do spoznanja, da dovoliti si, da delate napake, zagotavlja svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari.

Na vseh področjih delovanja se boste odzivali dosledno ter premišljeno, zagode vam lahko le neodločnost. Spodbujeni bosta življenjska moč in vitalnost, misli bodo polne pozitivnih prebliskov, ki jih boste z veseljem delili tudi z okolico. Tokrat se ne boste prerivali v ospredje, raje se boste zadržali v ozadju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne oklevajte pred pogumnimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu, saj ste na vrsti, da doživite nekaj lepega. Globoka čustva bodo iskala odgovore in potrditve.

BIK
Določena malenkost vas bo zamotila, saj boste z energijo tehtnice, ki poudarja detajle prepričani, da bi nekaj morali storiti drugače. Ustvariti boste želeli nekaj, kar še ni dovolj zrelo.

DVOJČKA 
Lotili se boste tistega, kar vas je v preteklih dneh najbolj motilo, saj vam bo z energijo lune v tehtnici najbolj pomembno ustvariti ravnovesje. Nikar pa se ne izgubljajte v malenkostih.

RAK
Situacija, v kateri se boste znašli, vas bo povabila k spremembi, ki pa ni tako nujna, da bi zaradi nje izpustili obveznosti. Raje počakajte, da se zadeve, ki so z njo povezane, sestavijo v celoto.

LEV
Uporabne informacije, ki vam jih bo prišepnil sodelavec, bodo odskočna deska za izboljšanje finančnega stanja. V večernih urah pričakujte več nežnosti ter lepih komplimentov.

DEVICA
Energija lune v tehtnici vas bo spodbujala in navdihovala. Veliko vam bo do tega, da bi se dokazali, še posebej na področjih, ki so tesno povezana z umetniškim udejstvovanjem. 

TEHTNICA
Kljub temu da vam bo luna v vašem znamenju naklonjena, bo treba na zadeve, povezane z ljubezenskim področjem, pogledati iz bolj optimistično naravnane plati, saj se zadnje dni prebujajo dvomi.

ŠKORPIJON
Obveznosti, ki vam niso pisane na kožo, se bodo stopnjevale do točke, ko lahko vse skupaj eksplodira. Ne pozabite si vzeti časa zase, prav tako bo pomembno, da si privoščite počitek.

STRELEC
Nekdo, ki je trden vir informacij, vam bo prišepnil, da vas za hrbtom nekdo grdo ogovarja. Prizadevanja bodo imela pomembno vlogo, čeprav se vam bo zdelo, da jih nihče ne opazi. 

KOZOROG
Nikar ne bodite, ko vam bodo zaupali pomembno zadevo skeptični, saj boste le tako izgubili kanček prednosti. Na področju kariere boste dovolj tekmovalni, da se zoperstavite nasprotnikom. 

VODNAR
Glejte bolj nase, ne na druge, ter se povzpnite v razbremenjeno stanje, ki ga bo prebudila energija lune v tehtnici. Vsaka misel naj bo osredotočena na konkretna dejanja.

RIBI
Velik izziv bo dokazati delovno vnemo, ki pa bo na trenutke zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v tehtnici malce nihala. Zavedati se boste začeli, kaj lahko od nekoga pričakujete.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.